Nagyon gáz lehetett, hogy így meglátott a bátyám és a haverjai?
Figyelt kérdés
Ott voltak nálunk délután, aztán elmentek valahova, én meg gondoltam addig elmosogatok, fölraktam a fülhallgatót, közben jó hangosan énekeltem, ahogy akkor szoktam, mikor nincs otthon senki, meg kicsit táncikáltam is közben.
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar vissza fognak jönni, és mikor fordultam meg, azt vettem észre, hogy ott állnak az ajtóban, és a hasukat fogják a röhögéstől. Aztán én is elkezdtem röhögni, de közben cikinek is éreztem, mégis csak 20-22 éves srácokról volt szó. Nagyok ciki volt szerintetek? Ti hogy reagáltatok volna?
L/19
2016. jan. 20. 18:23
1/5 anonim válasza:
Cikinek az bizony :D 1 jót nevettek és ennyi.Lehet még fel fogják hozni neked xd Egyébként semmi
f21
2/5 anonim válasza:
Elég gáz, hogy nevetni kell azon, hogy valaki jól érzi magát. Gyerekek még azok a 20-22 évesek.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg hasamat fogtam volna a röhögéstől. Azt pedig döntsd el te, hogy mennyire érezted cikinek a helyzetet.
4/5 anonim válasza:
Én odáig lettem volna, hogy mosogatsz :) de komolyan. Szerintem aranyos lehettél, még ha hamiskásan is énekeltél, egyáltalán nem gáz, inkább csak poén. Én is nevettem volna, mert ebben semmi szégyellnivaló nincs.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, csak feldobtad a napjukat :D Szerintem mindenki elkezdett volna röhögni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!