Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy könnyebb legyen? (Bővebben lent)
Két hete "megbeszéltük" (legalábbis én mondtam neki), hogy hiába kedvel, és szeret velem beszélgetni, a barátnője miatt ne erőltessük ezt. Azóta bánom, és csak arra tudok gondolni, hogy mi lett volna, ha nem így reagálom le azt, amikor elmondta, hogy a barátnőjével veszekedtek már miattam, és a beszélgetéseink miatt. Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám elfelejteni? Egész nap csak ő jár a fejemben, kezdem úgy érezni, hogy az a mondás, miszerint a sírástól megkönnyebbülünk, egy rohadt nagy hülyeség.. kéztetést érzek arra, hogy ráírjak és beszéljünk, de tudom, hogy a ezek után nem lenne helyes, szerintetek mit tegyek hogy könnyebb legyen?
Bocsánat, ha kicsit kuszán fogalmaztam, de most egyszerűen képtelen vagyok összeszedni normálisan a gondolataimat. Ha valami nem tiszta, nyugodtan kérdezzetek!
Ez a kérdés is az enyém, hátha így valamivel jobban átlátjátok a helyzetet
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Elég szar helyzet, de ha leállt veled beszélgetni ismerkedés céljából, akkor a barátnőjével nem komoly a kapcsolata, ez mindenképp jó jel lehet neked.
Térj vissza a beszélgetéshez, írj rá valami tök átlagos dologgal, kérdezz az érettségiről, vagy valami, készül-e a szóbelire, neked van egy jó kis tételed amit odaadhatnál, valami ilyesmire gondolok. Ne legyél túlbuzgó, mert az nem fog tetszeni neki, de kezdőlökésnek szerintem jó ötlet lenne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!