Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy álltok hozzá egy ilyen lányhoz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy lány osztálytársad akit nem tartasz szépnek külsőre de tulajdonságilag meg nagyon jófejnek gondolod és nagyon bírod
Ezek alapján csak haverként tekintesz rá vagy ebből igazábol bármi lehet?
Előre is köszi:)
2017. máj. 23. 21:00
1/6 anonim 

válasza:

Ha nincs meg a vonzalom, akkor haver csak.
2/6 BisexuálisPanda válasza:
Esetleg ha ő akarja..de te félrehúzódsz amikor nyomul..
3/6 Lazy Lover 

válasza:

Ha nagyon kanos vagyok akkor lehet sex kapcsolat
4/6 anonim 

válasza:

ha nem tartom szépnek attól még lehet is valami :) mert nem csak a külső számít :)
hasonlóra volt már nállam példa :)
5/6 anonim 

válasza:

Igen, haver :D, egyépként ha meg vannak olyan tulajdonságai, izéi, ami nagyon megfog akkor a külső is fog tetszeni 1 idő utánn, ezt tapasztalom, amúgy meg a szépség relatív..
6/6 anonim válasza:
Inkább csak barát de ha mondjuk nagyon le vagyok törve,rossz a kedvem vagy ahogy említették "nagy a kanosság" akkor lehet gondolnék többet mondjuk barátság extrákkal.(mindig is kíváncsi ember voltam és tetszene is de lehet nem sülne el jól a dolog.) De ha ezek a feltételek nincsenek meg ha vannak is (max 2-3 nap) alapjáraton csak haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!