Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Barátság extrákkal? 16/L
Figyelt kérdés
Párszor csókoloztunk,ölelkeztünk,kezet fogtunk
Nem vagyok szerelmes belé,viszont kedvelem
Eddig ez rendben is volt amikor hirtelen azt mondta szeret
Nem tudom,hogy félreértette-e a szándékaim,de én soha nem gondoltam egy kapcsolat lehetőségére vele
Időközben pedig beleszerettem valaki másba aki viszonozná
Mit tegyek?
2017. máj. 22. 22:43
22/24 Mojjo válasza:
@21: hát igen, ez a fiú tényleg szeret téged. Annyira, hogy le tud mondani rólad, ha neked úgy a jó. És annyira, hogy így is melletted maradjon. Respect neki. És te is azt tetted, ami a lehető legjobb mindenkinek :) Örülök, hogy jól alakult!
23/24 anonim válasza:
#21: Ő soha nem fog tudni barátként tekinteni. Max.hasonló lesz,de aki egyszer többet érzett,mint barátság,az nem fog tudni barátként tekinteni arra a személyre.
A barátság vonzalommentes és baráti érzelmekkel tarkított.
24/24 Mojjo válasza:
@24: ez kb így van. De sokat nem változtat semmin. A fiú döntése, hogy így is a kérdező mellett akar maradni, a barátság adta kereteket betartva. Egy nehéz, de tökéletesen érthető döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!