Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket nagyon zavar ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nagyon zavar ha egy lány alacsony?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de csak 150cm,ez nagyon alacsony? Nálatok probléma lenne? Nagyon zavarna?

2017. máj. 21. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

imádom az alacsony lányokat :) :D

én magam 192 cm vagyok, de exem is 157 volt, azelőtt is volt 160-162 cm-s barátnőm

előjön belőlem a védelmező szerep, meg hogy 'jaj milyen kis aranyos törékeny kicsilány' és ilyenek

szóval nem, abszolúte nem gáz az alacsonyság (+ ha úgy adódik akkor így fel tudsz biztosan venni magassarkút később :D)

2017. máj. 22. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:

dehogy. :D

Alacsony lányok a legjobbak.

2017. máj. 22. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Tök Cukik az alacsony lányok csak én a 194 cm-el ha csókolozni akarnánk le kéne térdelnem :)
2017. júl. 10. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nemzavar,sőtt még örülnék is,hiszen én 176cm magas fiú vagyok és jobb mint ha egy 185-190cm csajjal csókolóznák.. (csajnak kéne lehajolnia) nem mint ha gáz lenne .. de inkább én hajolnék le a csajért vagyis az alacsonyabbért (úgy jobban jön az ki).. De amúgy ha egy magas csajba lennék szerelmes és ő is belém attól még járnák vele (elfogadom úgy ahogy van ) mert ugye a szerelemben nem számít a magasság. ennyi :)
2017. júl. 10. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!