Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezugtam volna?

Figyelt kérdés
Van egy lany(en 18f, o 17/l), nagyon jol kijovunk egymassal. Minek tobbet toltottunk egyutt, annal jobban beleszerettem, ami fura, mert nem nagyon az esetem. Es ne kovezzetek meg, de mikor elgondolkodom azon, hogy mi lenne ha osszejonnenk, akkor arra gondolok, hogy en jobbat erdemlek(kulsoleg, igen, nagyon nagy az onbizalmam), de utana pedig egybol az jut eszembe, hogy nem en, hanem o erdemel jobbat. Aztan pedig megint elgondolkodom azon, mivan, ha a haverjaim elott be egek, aztan megint elszegyenlem magam, es a legvegen pedig radobbenek arra, hogy totalisan bejon, mind kivul, mind belul, igen, most mar kivulrol is gyonyorunek latom. Nagyon belezugtam volna? Lehordhattok, de azert valami valaszt is irjatok.
2017. máj. 21. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen :)

Szerintem próbálkozz nála és hátha ő is így érez irántad

2017. máj. 21. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha cikinek érzed a barátaid előtt, akkor nem is szereted igazából. Nem lehet hogy csak ráizgultál kedves? :D

Amúgy meg ha szereted, akkor hajrá, és ne érdekeljenek mások.

2017. máj. 21. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi 1., lehet hogy neked lesz igazad 2. :/
2017. máj. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!