Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Mit tegyek? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Egy fiú az osztályomból egy felettünk járó csajjal összejött. (A csaj 2 évvel idősebb nála) A srác nem a hosszú kapcsolatokról híres. Egy másik lánnyal elkezdtek mindenféle viccesen röhögni meg tök jól elváltak de közbe a srác kb. Fél oránkènt odajon hozzám atkarolja a vállam és elkezd olyanokat h szia mizu hogy telt a napod közbe meg mosolyog. Meg egy pár nappal ezelőtt beszóltam egyet az egyik lánynak az osztályban akivel elég rossz a kapcsolatom (mondjuk mindenki utálja) éles ott volt és pacsizott velem és elkezdte mondani h én milyen jó fej vagyok. Egyszer mondtam egy viccet a padtarsanak aki ezt elmondta neki ő meg odaszólt hozzám h milyen jó fej vagyok. De közben jár a nyolcadikos lánnyal és jóban van a másik lánnyal is. Mellesleg nekem egy picit tetszik és a stílusa és bejönne ha nem lenne barátnője mellette. Most akkor mi van?2017. máj. 19. 16:03
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért:
1 Egy másik lánnyal elkezdtek mindenféle vicceken röhögni meg tök jól elvoltak.
2. (mondjuk mindenki utálja) és ő ott volt és pacsizott velem és elkezdte mondani h én milyen jó fej vagyok.
Ja és u.i amikor atkarolja a vállam mélyen a szemembe néz . Általában csak megfogom a kezét és leszedem a vallamrol mert nem akarom h a barátnője meglássa vagy ilyesmi. Pedig a srác maga nagyon édes és imádom amikor átkarol de nem lehet. Meg nem is tudom h ez mi. Ja és miután leszedem a kezét egy ideig követ és újra probalkozik.
Most akkor mi ez???????
2017. máj. 19. 16:11
2/6 anonim válasza:
Szerintem rohadtul bunkóság,hogy van barátnője,de közben meg flörtöl más lányokkal.Szerintem ne érdekeljen,mert ha dobná is a barátnőjét,és tegyük fel,hogy összejönnétek,továbbra is flörtölne másokkal,ami nem esne túl jól neked.
3/6 anonim válasza:
Vannak ilyen fiúk akik egyszerre több lánnyal kavarnak. Lehet hogy mindhárman tetszetek neki de nem tudja eldönteni hogy kit válasszon.
4/6 A kérdező kommentje:
Fölöslegesen reménykedek ugye??
2017. máj. 20. 11:01
5/6 anonim válasza:
Veszett fejsze nyele... csak arra kellenél neki vagy hogy az egóját növeld.
Sajnálom, tudom, hogy ez star érzés első szerelmemmel így jártam... hála istennek nem történt köztünk semmi.
6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel amikor megérkeztem a suliba ott ült a helyemen és rám vart. Aztán megkérdezte h hogy telt a hetvegem
2017. máj. 22. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!