Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Egy fiú az osztályomból egy felettünk járó csajjal összejött. (A csaj 2 évvel idősebb nála) A srác nem a hosszú kapcsolatokról híres. Egy másik lánnyal elkezdtek mindenféle viccesen röhögni meg tök jól elváltak de közbe a srác kb. Fél oránkènt odajon hozzám atkarolja a vállam és elkezd olyanokat h szia mizu hogy telt a napod közbe meg mosolyog. Meg egy pár nappal ezelőtt beszóltam egyet az egyik lánynak az osztályban akivel elég rossz a kapcsolatom (mondjuk mindenki utálja) éles ott volt és pacsizott velem és elkezdte mondani h én milyen jó fej vagyok. Egyszer mondtam egy viccet a padtarsanak aki ezt elmondta neki ő meg odaszólt hozzám h milyen jó fej vagyok. De közben jár a nyolcadikos lánnyal és jóban van a másik lánnyal is. Mellesleg nekem egy picit tetszik és a stílusa és bejönne ha nem lenne barátnője mellette. Most akkor mi van?

2017. máj. 19. 16:03
 1/6 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibákért:

1 Egy másik lánnyal elkezdtek mindenféle vicceken röhögni meg tök jól elvoltak.

2. (mondjuk mindenki utálja) és ő ott volt és pacsizott velem és elkezdte mondani h én milyen jó fej vagyok.

Ja és u.i amikor atkarolja a vállam mélyen a szemembe néz . Általában csak megfogom a kezét és leszedem a vallamrol mert nem akarom h a barátnője meglássa vagy ilyesmi. Pedig a srác maga nagyon édes és imádom amikor átkarol de nem lehet. Meg nem is tudom h ez mi. Ja és miután leszedem a kezét egy ideig követ és újra probalkozik.

Most akkor mi ez???????

2017. máj. 19. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rohadtul bunkóság,hogy van barátnője,de közben meg flörtöl más lányokkal.Szerintem ne érdekeljen,mert ha dobná is a barátnőjét,és tegyük fel,hogy összejönnétek,továbbra is flörtölne másokkal,ami nem esne túl jól neked.
2017. máj. 19. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen fiúk akik egyszerre több lánnyal kavarnak. Lehet hogy mindhárman tetszetek neki de nem tudja eldönteni hogy kit válasszon.
2017. máj. 19. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Fölöslegesen reménykedek ugye??
2017. máj. 20. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Veszett fejsze nyele... csak arra kellenél neki vagy hogy az egóját növeld.

Sajnálom, tudom, hogy ez star érzés első szerelmemmel így jártam... hála istennek nem történt köztünk semmi.

2017. máj. 21. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel amikor megérkeztem a suliba ott ült a helyemen és rám vart. Aztán megkérdezte h hogy telt a hetvegem
2017. máj. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!