Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Mit tegyek? (Részlete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Mit tegyek? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés
Először is egy 13 éves lány vagyok , J.-nek hívnak és kéne egy kis segítség. Az alábbiakat olvasva valószínűleg hülyének és megszállotnak fogtok gondolni. Lehet, hogy az is vagyok. (Nem olyan tanácsokat szeretnék, hogy hülye vagy menjél pszichológushoz. XD). Szóval akkor kezdjük az elején. Még óvodában volt egy fiú akibe szerelmes voltam. Az volt a szerencsém , hogy ő ezt viszonozta. Mindig meg védett és játszott velem. A lány játékoknál volt egy ilyen nagy zöld takaró beültünk alá törökülésben és azt mondta nekem h szeretlek erre én hogy én is. A szüleink ismerték egymást és jóba voltak. Aztán egy iskolába kerültünk (de nem egy osztályba) és akkor is jóban voltunk, meghívtuk egymást a másik szülinapi bulijára, kergetőztünk a szünetben, stb.stb. Aztán én a 3. osztályt már külföldön kezdtem (kimentünk anyámmal és a nevelő apámmal) de apukám ugye itthon volt. Találkozott egyszer teljesen véletlenül a fiú apjával aki azt mondta neki h B.(mostantól így fogom hívni, nem szeretném megmondani a nevét) emleget engem és majd egyszer elvesz feleségül. (XD). Aztán a 6. osztályt már megint Magyarországon ugyanabban az iskolában ugyanabban az osztályban kezdtem. (Részletkérdés h miért jöttünk vissza). És ő is ott volt. Ennek már másfél-két éve és azóta nem szóltunk egymáshoz. Egy pár hónapja csináltam kamu facebookot és rá írtam h kell a szakdogához olyan kérdésre válasz h volt e már szerelmes és h számít a kisiskolás ovis szerelem is. Azt válaszolta h 5.-ben volt szerelmes és oviban nem. Nem emlékszik rá h mondta volna e valaha vkinek hogy szeretlek. Aztán mondta h most tetszik neki vmi Juli. Jaaaaaaaaa és most jutott eszembe 1.5 hónapja voltunk bekötni tv-t és az anyja ott dolgozik és találkoztunk vele. Es mondta h pont egy pár nappal ezelőtt emlegetett engem B. hogy oviban meganítottam neki 1-10 igen spanyolul számolni. (Anyám akkor csinált nyelvvizsgát meg tanított engem én meg őt az oviban) Ebből nekem csak annyi jött le csak barátként, ovis társként tekintett / tekint rám. Most akkor mi van? Szerintetek van egyáltalán értelme ezen gondolkozni?

2017. máj. 15. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Beteg vagy.
2017. máj. 15. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elvesztegettél az életemből 3 percet

Amúgy kérdezd meg hogy emlékszik e rád aztán meg ha aztmondja hogy nem akkor fordulj meg és sétálj el. Ha igent mond akkor mond hogy dejó kérdezd meg mi volt vele ő is megkérdezi hogy mi volt veled még pár napig beszélgettek aztán vagy elhív kajálni vagy ha nem akkor te őt innentől pedig mindent rádbízok!

Szivesen.

2017. máj. 15. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Kis gyerkőcök NAGY problémái:D
2017. máj. 15. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 köszönöm szépen

#1 és #3 ha nem tudtok semmi hasznosat mondani miért szólaltok meg?

2017. máj. 15. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
A válasz a te kezedben van. Hallgass anyádra! Hallgass! Hallgass... még akkor is hallgass, ha nem tudsz beszélni. xD .....
2017. máj. 16. 00:20
 6/6 anonim válasza:
50%
De szeretnék ilyen problémákat!
2017. máj. 17. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!