Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok valami tanácsot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok valami tanácsot adni? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik.Igazából nagyon jó fej és vicces és szokott is így igazából viccelődni azzal hogy én teccem neki de nem tudom hogy komolyan gondolja e.

A barátaim folyton vele piszkálnak hogy bisztos összejövünk ami már nagyon idegesít.Ém félek oda menni hozzá megmondani hogy mit érzek és az is lehet hogy csal kiröhögne...

2017. máj. 16. 21:50
 1/3 anonim válasza:
Korotok?
2017. máj. 16. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 15 évesek vagyunk és egyébként egy osztályba is járunk
2017. máj. 16. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szenvedni akarsz es minden nap latni a kepet akkor jojjetek ossze! Sztem kimeld meg magad ettol. Nezz mas valaki utan
2017. máj. 16. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!