Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DarkFergo kérdése:
Szerelmes vagyok de nagyon félénk tanácsot tudnátok adni? A többi lent
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok , gondoltam hogy elhívom a lányt moziba de valahogy nem merem , a lány meg a bátyja is az osztálytársam mind a 2-vel jól kijövök valaki valami tanácsot tud adni ?2017. febr. 10. 23:20
1/12 anonim válasza:
Ha nem hívod el sose tudod meg, ő is így érez-e ahogy te. Kérdezd meg, tök lazán, ha elutasít legalább tudod és nem rágódsz majd rajta, ha meg nem, akkor meg tök jó. Semmit se veszítessz vele ha elhívod. Légy kedves, nyitott, és ne törj össze ha nem úgy alakul ahogy szeretnéd.
2/12 A kérdező kommentje:
Rendben megoróbálom :)
2017. febr. 11. 07:38
3/12 A kérdező kommentje:
A múltkor az egyik fizika órán kölcsönadtam neki a számológépem és azt mondta rám hogy cuki ez jelent valamit vagy semmit ?
2017. febr. 11. 07:59
4/12 anonim válasza:
Aranyos vagy, mert kölcsönadtad neki, nem jelent semmit. De figyelj, tőlünk, idegen emberektől hiába is kérdezed ezt meg. Neki lehet hogy jelentett. Hívd el, ahová akarod, ne itt idegeskedj mert nem mész vele semmire.
19L
5/12 A kérdező kommentje:
Oké akkor össze szedem a bátorságom és elhívom
2017. febr. 11. 15:56
7/12 A kérdező kommentje:
Azt irta higy most beteg de azert ez aranyos volt tolen meg azt is mondta hogy az anyja sehová se engedi el mert félti ami igaz mert a bátyját se engedte pedig meghivtam mint havert a múltkor kajálni ,most elutasítás lenne vagy nem ?
2017. febr. 11. 17:34
8/12 anonim válasza:
Nem az, de ha az anyja ennyire szigorú akkor nem sok esélyed van.
9/12 A kérdező kommentje:
De az anyja jó fej csak félti elengedni a lányt
2017. febr. 11. 20:00
10/12 anonim válasza:
Ha sehová nem engedi el, cseszheted hogy jó fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!