Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe beleszerettem. Már tavaj is találkoztunk egy táborban és nemrég újra összefutottunk. Elmentünk meginni valamit, majd ezt párszor megismételtük. Rengeteget beszélgettünk, cseszegettük egymást , és valahogy nagyon más mint a többi lány.. Olyan nem is tudom, valami nagyon megfogott benne. Egy hét után eggyik este ráírtam. Mivel nem tudtunk találkozni mert egy hétig nem volt otthon, így azon a héten csak írtunk. Megbeszéltük ,hogy ezután minden este fog írni akkor amikor tud. Elteltt 3 nap és semmi. Mit történt? Tudnátok tanácsokat adni? Nagyon sokat jelentene. Elvileg már hazaértek. A szüleit láttam a kisboltban. Miért nem ír??

2017. máj. 15. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy még nem ért rá valamilyen oknál fogva vagy már nem akar de túl sokáig ne agyalj ezen pl várhatsz még 1 hetet reménykedve hogy ír de aztán tovább kell lépni.

Még rengeteg szerelemben lesz részed és csalódásban is ez az élet rendje így kerek minden.

2017. máj. 15. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Vahy nem volt ideje vagy csak nem akart. Miért nem írsz neki te?
2017. máj. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!