Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem írt vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írt vissza?

Figyelt kérdés
Pár napja beszélek egy ismerősömmel (fiú) és elbeszélgettünk, ma írt reggel, aztán egysuer csak nem írt vissza. Miért lehet ez?
2017. máj. 14. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran beszéltek egy nap?

Lehet dolga van, nem ér rá

Amúgy én is ilyen türelmetlen vagyok és tudom, hogy szörnyű :D

De ne zaklasd 10 percenként, hogy miért nem ír

2017. máj. 14. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát kb egész nap beszéltünk, szándékosan nem is írtam neki, nehogy úgy érezze hogy rámászok. De elérhető volt szinte egész nap, fogalmam sincs mi lehet..
2017. máj. 14. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt már erre példa,de lehet hogy elfoglalt.Van hogy én is belépve maradok habár nincs időm visszaírni.
2017. máj. 14. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos van oka, hogy nem ír

Ne szomorkodj, foglald el magad és ne nézd 5 percenként a telefont, hogy írt e már nert annál rosszabb

Biztos fog írni nemsokára :)

2017. máj. 14. 21:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Kétlem..ha eddig nem írt. De azért nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2017. máj. 14. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ugyanúgy taktikázik, mint te, hogy nehogy azt hidd, hogy csak te érdekled, csak kicsit túlzásba viszi épp...
2017. máj. 14. 22:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Írt, szerintem csak unaloműzésre vagyok jó.
2017. máj. 15. 14:27
 8/8 anonim válasza:
Valószínűleg egy idióta. Ezt velem is megcsinálták már nem is egyszer.
2017. máj. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!