Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így elmondjam neki, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2 napja beszélgetek egy lánnyal,ma haza kísértem,jót beszélgettünk stb,majd ma este beszéltünl Facebookon és szóba jött a barát téma és mondta,hogy ő nem akar barátot mert nem akarja,hogy megbántsák mrgint én ezt megértem de nagyon tetszik és alig bírom megállni,hogy ne mondjam el neki, hétvégén elhívtam parkba találkozni és bele ment és azon gondolkodtam,hogy akkor elmondom neki,hogy nagyon tetszik nekem és azt hiszem szerelmes lettem belé,de nem akarom elrontani a barátságot mert jövő hétvégén jönnek a város napok és oda is szeretném elhívni(ide már kevesebb az esély,hogy eljönne de próba szerencse, szóval megérné 1 hét után elmondani,hogy tetszik?2017. máj. 9. 22:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem 1 hét után, csak vissza fog utasitan pont azért hogy nehogy megbántsák... addig ne mond el neki, amig ő is kb úgy fog érezni mint te!
2/2 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen mond el neki míg nem késő én is lány vagyok,és tudom hogy igent fog mondani!! Mond el neki minden keppen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!