Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is lépnie kellene?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INeedYou kérdése:

Szerintetek is lépnie kellene?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmről van szó. Van egy fiú akivel már vagy 7 hónapja kerülgetik egymást. A fiú nagyon sok olyan jelet ad hogy tetszik neki a barátnőm és szerintem is többről van szó közöttük. Már volt olyan hogy váltottak egy-két szó és akkor lehetett a fiún látni hogy zavarban van, mosolyog mint a tejbetök és komolyan olyan volt mint aki szívinfarktust akar kapni. A lényeg a lényeg: A fiú szerintem beszari és nem mer odamenni a lányhoz, ha meg egyszer-kétszer elhatározza magát a barátnőm elfuserálja valahogy. Úgy gondolom ő sem viselkedik megfelelően és a fiú számára így nem érthető hogy mi van. A fiú egyébként már régebben is próbálkozott nála, sokszor odajárkált hülye indokokkal meg elkezdett neki köszöngetni de akkor a barátnőm nem volt vevő rá. Sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikeredett de szeretném kikérni a ti véleményeteket is, tudom így látatlanba nagyon nehéz, de úgy gondolom ha már 7 hónapja fent van tartva a szitu akkor akar tőle valamit a fiú, ahogy a barátnőm is csak nehéz így nekik.

17/l 18/f

2017. máj. 7. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd gondolkozhatna. Akkor kezdeményezett a srác, ha még a maga módján is, de próbálkozott. Ha nem kap jó visszajelzést, hanem csak ignorálják, akkor mit vártok? Majd ő tovább próbálkozik? Ez nem így megy. A barátnőd elszúrta rendesen, szóval most rajta a sor, ha szeretne valamit. A srác pedig nem beszari, mert próbálkozott, de elhülyéskedtétek. Ha a lány szeretne most így hirtelen valamit, akkor ő próbálkozzon. 18/f
2017. máj. 7. 14:01
 2/6 anonim válasza:
Szerintem a fiúnak kéne elhívnia a lányt elhívnia valahova, de ha már próbálkozott csak a barátnőd nem tudta, hogyan reagáljon rá akkor ő is léphet. Hívja el valahova a srácot, nem kell feltétlen randinak neveznie. Ez lehet, hogy béna de pl. kérje meg, hogy kísérje el vásárolni valamit. Persze hívhatja moziba is de ha esetleg a fiúnak nem tetszene a barátnőd nem lenne kínos. :)
2017. máj. 7. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 És ha a fiú most látja azért hogy a lány is próbálkozik ha úgy van illetve hogy neki is tetszik a fiú, akkor sem lehetséges már?
2017. máj. 7. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Igazából eléggé kétségbeesettnek kell hogy legyen hogy ezek után is elhívja a lányt. Meg ilyenkor már úgy vagyunk hogy egyszer próbálkoztunk, minek még egyszer? A lánynak ilyenkor illik felkötni a gatyát, és neki kezdeményezni. De pl. mire gondolsz hogy a lány próbálkozik? Hogyan ha a srác már ennyiben hagyta?
2017. máj. 7. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát pl ha sportol kijár a meccseire, megkérdezi hogy játszottak ilyesmi, de ha fiúnak még mindig tetszik a lány, akkor is megvárja azt hogy a lány tegyen valami biztosat, mármint a saját szájából kimondjon valamit ami tuti vagy azért kisebb jeleket ad de ennyi és vár inkább?
2017. máj. 7. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez sráctól is függ. Pl. a ha rólam lenne szó, én többször nem próbálkoznék, mert na valljuk be tudtok furcsa jeleket adni lányok. Biztosan nem próbálkoznék többször, csak ha látom a lányon. Nem azt mondom hogy lány hívja el, hanem azt hogy kezdeményezzen, pontosan ahogyan leírtad, aztán esetleg kérdezze meg, hogy elkíséri-e valamerre, vagy nem szeretne-e egyik délután sétálni. Ilyen egyszerű. Ha biztosat szeretnél, és nem várakozni olyanra ami lehet meg sem történik, akkor úgy tegyen ahogyan mondtam.
2017. máj. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!