Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki először?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy srác a héven,aki nagyon tetszik. Már bejelöltem Facebookon vissza is igazolt. Azon gondolkodtam, hogy esetleg rá írok, de nem tudom, hogy mit kéne írnom...2017. máj. 6. 19:26
1/4 anonim válasza:
"szia! :) ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül bejelöltelek, de gyakran látlak a héven, és szimpatikusnak tűnsz! :) "
csak válaszol rá :D
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azon gondolkodtam, hogy ez így nem e lenne neki gáz... Mert hát szerintem egy elég menő csávóról van szó és nem akarom, hogy esetleg rosszul suljon el...
2017. máj. 6. 19:37
3/4 anonim válasza:
Kezdhetned egy 'szia'val:D de teljesen egyetertek az elso valaszoloval. Ha meg 'cikinek' tartja ez van, mas helyes pasik is utaznak a heven ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!