Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? Csattanó a végén!
Figyelt kérdés
Na az osztálytársaim enyhén szólva is feltűnően elégítik egymás testi vágyait.Pl.:a fiú mondja a lánynak pattanj fel és elkezdi a hátán hordozni,vagy éppen egymás ölébe ülnek és folyamatosan,de folyamatosan minden perceben egymás fenekét csapkodják.Ennyi erkölcs és tisztelet nem szorult beléjük,hogy ezt ne vagy talán ne mindenki előtt?Mi következhet elkezd önkielégíteni a folyosón??? Oh ja és a csattanó:mind ez 7.osztályban történik!!!!! Remélem valaki képes ezt a logikátlan cselekvéskört megmagyarázni,vagy csak nevetett egyet a végén.2017. máj. 5. 22:07
1/6 A kérdező kommentje:
korrektúra:...Mi következhet MÉG,elkezd...
2017. máj. 5. 22:08
2/6 anonim 

válasza:

ezt úgy hívják hogy az öregek értem miért mondják hogy "Ezek a mai fiatalok" amúgy vannak kivételek pl én. 15/F
3/6 anonim 

válasza:

Jézusom, egy fiú felvesz egy lányt a hátára! Ez durva! Mi lett a világgal, jézus!!! :0
4/6 A kérdező kommentje:
igazad van szünetben ha halkak és van óvszer még elmehetnek a vécére is,de csak ha visszaérnek órára értem a logikát!
gg
2017. máj. 7. 14:27
5/6 Laczko Jáno válasza:
Ha jó segge nem lehet megálni :D
6/6 Endr 72 válasza:
Ne foglalkozz mással,..Ha nem tetszik,ne nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!