Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne irjak neki?
Figyelt kérdés
Van barátom. Rámírt pár napja az exem, és én akarok vele beszélni, de nem kellene. Nem birom ki, h ne írjak vissza vagy ne írjak neki.Mit csináljak?2017. máj. 5. 16:09
1/5 Technokol Rapid válasza:
Mit csinálj? Ne írj neki!
Mit ne csinálj? Írj neki!
2/5 A kérdező kommentje:
:D jó, ezt addig fogom fel,mig meg nem látom h elérhető.:D
2017. máj. 5. 16:16
3/5 Technokol Rapid válasza:
Ha letiltod akkor nem látod, hogy elérhető. De szerintem nem akarsz bunkó lenni és nyilván nem fogod letiltani. De a Barátoddal sem akarsz bunkó lenné és ezért nem fogsz ráírni. És ahogy abban a filmben is volt, ismételgesd, hogy:
"NE GONDOLJ RÁ! NE MONDD KI!"
4/5 anonim válasza:
Csak gondolj a barátodra, és ha igazán szereted, akkor nem fogsz ráírni a barátodra, ha tudod hogy ezzel megbántanád ha kitudódna .
5/5 anonim válasza:
Pár napja rád írt és azóta nem írtál. Nem gondolod, hogy már utólag elkéstél a válasszal? Egyáltalán mit írt neked? Mit akarhat tőled, és te mit akarsz tenni?
Ne aggódj, nem nekem kell ezekre válaszolnod, hanem magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!