Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megint ki akar használni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint ki akar használni?

Figyelt kérdés

Kavartam egy fiuval 8 hónapig...ezalatt a 8 hónap alatt 3szor jött össze az exével...mindig szakitottak és olyankor mindig hozzám jött. Nem feküdtem le vele, többször is mondta, h 8 hónap után ideje lenne, mert még nem is volt olyan lány, aki ennyi idő után sem volt vele...De egyébként nagyon aranyos volt a fiu...mignem egyszer voltam vele...és aztán 2 napig nem keresett, utána meg nagyon troger lett velem...aztán megmondta h hagyjam békén. mondtam h legalább barátok maradjunk..aztmondta neki nem kell a barátságom. Ez egy éve.Bele is törődtem, mára már van fél éve barátom...

Csak nemrég az első fiu belájkolt vmit instagramon...Pedig nem is követett...Nézegte az adatlapom..Beállitottam privát fiókot,ő pedig szerdán reggel bekövetett...engedélyeztem. És elküldött egy képet amit nemrég tettem fel,hogy szép vagyok. És elkezdtünk beszélgetni. Nagyon aranyos velem. Azt mondja, h ő még mindig szeret, és csak azért mondta akkor h ne beszéljünk, mert kibékült a barátnőjével,és azt hitte boldogak lesznek,de nem azok, ésmár a kapcsolat vége fele vannak. De még járnak. És olyanokat ír nekem, hogy gyönyörű vagyok, meg h szeret. Na szóval, mit akar? Miért írt, mikor egy éve aztmondta, h a barátságom sem kell neki? Szebb lettem azóta, lehetséges, h csak ezért? Vagy mert tiltott gyümölcs édesebb? Megint csak ki akar használni? Segítsetek pls..

18/L

2017. máj. 5. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen srác nem képes normális kapcsolat kialakítására. Te meg szörnyen buta vagy. Ebbe az elején nem kellett volna bele menni,nem még most. Te voltál az a lány,akivel kedvére szórakozhatott,mikor nem volt senkije. Ez mindkettőtökre nézve gáz.
2017. máj. 5. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Még mindig kapcsolatban vannak te lány, ez már csak hülyítés és egyértelműen ki akar csak használni. Ne ezzel a majommal foglalkozz hanem a barátoddal, ha már van.
2017. máj. 5. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Én mondtam neki is, ha beszélünk is, csak barátként...mert a barátomat nem fogom megcsalni.

Tegnap egész nap gondolkodtam... Arra jutottam,hogy inkább nem beszélek vele.Meg is mondtam neki, hogy ne beszéljünk...De elköszönni nem tudtam,nem ment...

Basszus én annyira ragaszkodtam hozzá...és most, h itt van, az is jól esik ha beszélhetek vele. Ugyérzem,h hiába határoznám el, h nem beszélek vele többet, rajta járna az eszem, írnék neki...Én nem tudom mit csináljak...

2017. máj. 5. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem hiába írtam,hogy nem szorult beléd túl sok ész. És ez nem bántásból,igazság.

Ezt érzelmi megcsalásnak hívják,a barátod nem ezt érdemli.

2017. máj. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!