Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenék neki?
Osztálytársammal 2 hónapja utáltuk egymást...Állandóan sértegetett,én meg mindig lebutáztam....Szóval volt okunk erre.Viszont amikor legjobb barátnőm rávett arra,hogy négyesben kimenjünk sétálni... (barátnőm,én,a srác és egy másik fiú) Egészen normális volt...Vagyis nem velem,mert akkor nem beszéltünk.Másnapra lebetegedett a barátnőm és egy padba kerültem a sráccal...Iszonyú jó óra volt...Elkezdtünk beszélgetni...Azt mondta,hogy bír és kedves vagyok.Én pedig elvörösödve viszonoztam a bókot.Erre azt mondta aranyos vagyok,mikor elvörösödöm...A barátnőmmel összeveszett,de megkérdezte,hogy ettől függetlenül én a barátja maradok-e...Mintha megkérte volna a kezem,úgy mondtam igent.Azóta egy-két veszekedésünk nekünk is volt...De csak azért,mert értelmetlen dolgokon felkapta a vizet.Pl hogy ne menjek ki xy-nal,mert hátha bajom esik vagy valami.Egyszóval féltett...Sokszor mentem már ki vele sétálni és olyan dolgokról beszelgettünk,amikről azt sem tudtam,hogy tud a létezéséről...Volt már konkrétan intim beszélgetésünk is,csak úgy kívácsiságból,de válaszoltunk egymásnak...Eddig senkivel nem tatotta a szemkontaktust,de most állandóan a szemembe bámul...Sokszor dícsér és nagyon kedves...De hisztis is és furcsa...Nem olyan,mint barátnőmmel és nem tudom...Lehet,hogy megtetszettem neki?Vagy csak barátként kezelne?Esetleg csak azért hiszem,hogy tetszhetek neki,mert nekem megtetszett?
Szerintetek???
14/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!