Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek inkább a sportos, vagy a nagy mellű lányok tetszenek nektek?
Én bírom a nagy melleket 😁. De nem feltétlenül meghatarozó. Mert pl ha a nagy mell együtt jar azzal hogy kövér akkor az már nem tetszik. De ha jó alakja van és a melle is nagy az a legjobb :) .De mondom a mellméret nem mindig szamít. Mrrt pl. Ha nagyon szep egy lány (arc,alak,fenék,meg meg kedves is) akkor nem foglalkozok azzal hogy mekkora a melle .
16/F
azért valami képet adhattál volna, mert mindenkinek más az algondolása, van egy ismerősöm, akinek dupla d-nél kicsivel nagyobbak a mellei sportol is már vagy 10 éve és mégis van rajta kis felesleg meg némi pocak, azt azért ne felejtsük el, hogy ez genetika + a mell az nem más mint zsírraktározó hely...
Nekem személy szerint az átlaogs, vékony enyhén kockás hasú lányok jönnek be, kb egy ilyen test
GOndolom a többségnek meg ez:
de nekem ez annyira nem jön be.
A sportos.
De azért az előttem linkelt Kate Upton is bejövős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!