Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám felhívni a figyelmét magamra?
Én 15 éves vagyok, lány, ő pedig 18 éves. Egy suliba járunk. Egy fesztiválon mindketten infopultosok voltunk a barátnőmmel, ők váltottak minket a legjobb haverjával. Nos a haverja és a barátnőm közt alakulgat valami, de én csak köszöntem nekik a váltáskor, és nem is beszéltem vele. A baránőm meg nagyon közvetlen volt.
Nos azt kell tudni, hogy a fiú aki bejön nekem iszonyat izmos, mondjuk ő is pufi volt régen, úgy mint én most. Természetesen szeretnék fogyni, de félek, hogy egyáltalán nem jövök be neki. Nem tudom, hogy mit csináljak...
Köszönöm :)
Néha összenézünk, és be is jelöltem, de nem jelölt vissza. Mondjuk nem is aktív a facebook oldala. Nagyon régi kép a profilképe innen gondolom. Majd talán szeptemberben megpróbálok beszélni vele, addigra pedig jobb formába hozom magam. És köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!