Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Tetszem egy fiú barátomnak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom aki egyben osztálytársam is és nagyon közel állunk egymáshoz. 4 nappal az ő szülinapja után van az enyém,ő egy évvel fiatalabb. A legjobb barátnőm és pár barát meglepetés bulit szerveztek nekünk. És ugye volt alkohol is... Én csak keveset ittam de ő eléggé lerészegedett.. és amikor részeg volt elkezdett nyomulni rám is és barátnőmre is.(rám egy kicsit jobban). Az ölébe ültetett,simogatott,fogdosott, és amikor mentünk aludni mellémfeküdt és átkarolt. Ezen kívül még olyanokat mondott részegen hogy szeret engem és mi lenne ha mi éjszaka lefeküdnénk. Én nemet mondtam. Reggel fele történtekre nem emlékezett ,többiek meséltek pár dolgot erre eléggé zavarba jott. Meg kéne ejtenem vele azt a bizonyos kínos beszélgetést vagy hagyjam inkább? Nagyon fontos nekem,nem akarom elveszíteni mint barátot,bár a részeg viselkedése nem volt annyira ellenemre... 17/L 16/F2017. ápr. 29. 18:17
1/1 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele,hanem mindig kétségek között leszel.Ha meg te is benne lennél,hogy többek legyetek barátoknál akkor nincs semmi vesztenivalód :) szóval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!