Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év körüli lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?

Nekem hajszínre inkabb a szőke es a fekete, de amugy a hajszin nem határoz sokat.
A fiu legyen megértő, aki vegighallgat - s nem el vissza az infoimmal.
Legyen olyan, aki tamogat a donteseimbem, esoben, hoban mellettem áll ha kell.
Legyen ott, ha szukseg van rám.
Tudja, hogy mikor vágyom olelesre..
Lehessen vele komoly dolgokrol beszelni. Ne csak butasagokrol.
Legyen okos, intelligens..
15L

Legyen őszinte, intelligens és udvarias.Én egy elég morbid lány vagyok, szóval jó ha morbid :D
Aztán legyen még nagyon jó humora, hogy meg tudjon nevettetni, de azért tudjak vele komolyabb dolgokról is beszélni.A zenei ízlés és stílus nálam nagyon fontos, imádom ha valaki full feketében jár.
Kívülről igazából mindegy, a szőke haj nem tetszik, de azon kívül minden jöhet.De leginkább a barna.A szeme is inkább legyen barna, de az nem olyan fontos.Lehet sportos vagy vékony, de ne legyen túlsúlyos.

Mivel en elegge szolid, visszafogott lany vagyok, jo lenne egy olyan fiu aki kicsit hangosabb, helyettem is mer szolni, kiall magaert. Nalam a humor nagyon fontos. Akinek van, es erti a vicceket, 50%kal indul. Ne legyen buta, tudjon helyesen irni. Ne csajozzon, ne nezegessen masokat. Szerintem ez a tisztelet alapja. Jo persze, 15 evesek vagyunk es nem varok orok szerelmet (persze jo lenne) de megalazo ha masra kacsintgat. Kulso az igazabol mindegy is. Persze legyen apolt, tiszta. Nekem a fekete hajuak az idealjaim, de ha valaki tenyleg annyira illene hozzam, az sem erdekelne ha a haja voros szinu...:D legyen megerto, kedves. Ne csak a videojatekokrol tudjon beszelni, helyette en sem traktalom a sorozatos elmenyeimmel :D allatbarat. Aki nem szereti az allatokat, nalam megbukott.
De miert erdekel ez teged? :)
15/L

Szerintem: legyen allatbarát ( imádom az állatokat)
És tudjon helyesen írni. Legyen az enyémhez megfelelő humora de tudjak vele komoly témákról is beszélni. El tudjam mondani neki mi nyomja a szívem fenntartások és zavarba jövések nélkül és ő is nekem. Legyen értelmes és legyen életcélja ha lehet ilyenkor meg ilyet mondani. Legyen esze !!!És a többi alap dolog pl:őszinteség,udvariasság , kedvesség
Külső: legyen hosszabb haja ne olyan tüsis hogy bele tudjak turni szóval puha is legyen -ezt imádnám-színe lényegtelen , ápoltság, szeretem ha hozzám illik a sílusa de ha megfog benne valami ez mindegy, legyen kicsit izmosabb vagy legalábbis ne legyen túlsúlyos ,
De nem nagyon tudom leírni mert külső az most az arányok ES az összkép
15L

16/L
Eddig 2 olyan fiú volt, aki bejött/ bejön. Minketten különböztek. Az egyik kedves, visszahúzódó volt. A masik velem kedves volt, de másokkal bunkó, szokimondó, tudta hogy elszállahtna magától de nem tette (2x ifjusagi magyar bajnok boxban.) Az utóbbi 18 éves és éppen alakulóban van a dolog.

Nekem külsőre a barna hajú kék szemű fiúk jönnek be, de ha egy fiú megfog a személyiségével akkor a külső mindegy.
Belsőre legyen aranyos, bókolós típus, legyen humora, ne legyen túl okos,de ne is legyen buta, lehessen vele beszélgetni komoly témákról, legyen mosolygós, legyen sportos (a legjobb az lenne ha focizna) és imádja a focit (Barcasok előnyben :DD)
15/L

Barca+1
Figyelj kérdező
Szép és jó,itt leírta néhány válaszadó a fontos belső tulajdonságokat,de ettől még mindig a külső a fontos,lehetsz te totál ugyanilyen,mint a felsorolt variációk,de ha arcra nem jössz be az adott lánynak,akkor ennyi.
15.5/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!