Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek, hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
188 cm
65 kg
2017. ápr. 28. 22:06
1/18 A kérdező kommentje:
Aki ír privát üzenetet annak küldök képet. :)
2017. ápr. 28. 22:07
3/18 anonim válasza:
Ha küldesz képet elmondom a véleményem.
4/18 A kérdező kommentje:
19 vagyok, az lemaradt.
írj már te üzenetet, légy szíves.
2017. ápr. 28. 22:21
5/18 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok:) De kép nélkül is tuti, hogy kicsit sovány vagy.
6/18 anonim válasza:
Ilyen magassághoz eléggé sovány vagy, főleg nem lehetsz izmos sem, mert az köztudottan többet nyom
7/18 A kérdező kommentje:
Inkább az összképre lettem volna kiváncsi, nem kimondottan arra, hogy mennyire vagyok sovány :)
2017. máj. 9. 14:18
9/18 A kérdező kommentje:
Ha írsz üzenetet :)
2017. máj. 15. 23:02
10/18 anonim válasza:
Most nem mintha olyan nehéz lenne nekem üzenetet írnom neked, de te feltettél egy kérdést, amire te voltál kíváncsi, és amire a te érdeked, hogy válaszolnak -e. Miért nekünk kell rád írnunk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!