Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek akart szallodaba menni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek akart szallodaba menni azt hitte szuzen lefekszek vele az elso talin?

Figyelt kérdés

Talalkoztunk aztan szallodana akart menni de vegul nem mentunk. Anugy nem csak ketten voltunk hanem 6 an ketten voltunk lanyok a masik lany is ott volt egx fiuval.

Tudta hogy szuz vagyok, akkor csokoloztam eloszor , es o szallodaba akar menni.....nagyon bunko.

Ultunk egymas mellett felem fordult a combomra tette a kezet aztan meg oda tevedt a keze nem tudom egyszerzen eldonteni hogy foglalkozzak e ezek utan vele. Van egy olyan erzesem hogy csak le akar fektetni

16/L

Azert irtam ide mert o huszonöt plusz,

2017. ápr. 28. 20:29
 1/6 anonim válasza:
100%
Anno a padtársamat aki szintén 16 volt, egy 26 éves srác kurogatta.
2017. ápr. 28. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg lukra játszot..én a helyedben hagynám a pasit vannak nála sokkal normálisabbak is.
2017. ápr. 28. 20:46
 3/6 anonim válasza:
100%
Egyértelműek a szándékai, serintem hagyd a fenébe. Elég bunkó
2017. ápr. 28. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy csak(???) azt nem tudom, de hogy le akart fektetni az tuti.
2017. ápr. 28. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Idősebb pasi, fiatal lány vagy, nem a lelkedért szeretett volna. Azt hitte naiv lány vagy aki szétteszi a lábát. Nem is tudom hogy várhattál mást...ez így egyből érthető.
2017. ápr. 28. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Tündérbogyókám, mégis mi a bánatot hittél, mit akar tőled egy 25 éves férfi? Az ilyenek szándékosan mennek a hozzád hasonló buta kamaszlányokra, mert egy-két bók, egy mosoly és már dobják is le a bugyit, miközben fejben már az esküvőjüket is megtervezték.
2017. ápr. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!