Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog keresni? Tudom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog keresni? Tudom, hogy tetszek neki!

Figyelt kérdés

Bejon egy srac es szerintem en is neki! Nem tudom fiuknal ez hogy van, talan ok is felnek attol, hogy visszautasitjak oket? Vagy esetleg sose vagyok egyedul igy nem tud odajonni hozzam? Szerintetek mi lehet az oka?

17/l

2017. ápr. 28. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen képzeld, lehet fura, de pár anatómiai dolgot leszámítva a fiúk is ugyan olyanok :D
2017. ápr. 28. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:
ertem koszi, de akkor mit tegyek ,hogy odajojjon hozzam. Mellesleg nem egy szegyenlos alkat
2017. ápr. 28. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem is sok lány tetszett, mégse kerestem őket, csak bámultam őket. Nem álltam készen a kapcsolatra, pedig kölcsönös vonzalom volt. Tudtam hogy mi lett volna a vége, szóval annyiba hagytam. Szóval ne vegyél rá mérget, hogy oda fog menni, ha szeretnél vele összejönni, akkor beszélj vele te.

Emlékszem volt egy olyan kis aranyos alacsony lány, állandóan bámult, egyszer elnevettem magam, amikor egymást néztük viszonylag közelről, szegényke annyira megijedt, szerintem azt hitte, hogy kinevetem, pedig csak annyira aranyos volt hogy nem tudtam nem örülni neki.:D de itt is ugyanaz volt a helyzet, annyi hogy bár aranyosnak találtam nem jött be a lány. De amíg nem tett a dologért ugyanazt gondolhatta, hogy nevetségesnek találom, pedig nem ez volt a helyzet. Én meg ezt akkor máshogy értelmeztem, és ezért nem mentem oda hozzá.

Tehát csak akkor lehetsz biztos a dolgokban, ha te magad intézkedsz. Sok lány kezdeményez, de nem feltétlenül úgy, hogy szia, nagyon tetszel, szimpatikus vagy stb, hanem csak meg akartak ismerni, pl, hogy nem tudod merre van ez, segítenél ebben vagy abban, és így megismerkedni.:D Akár közös ismerős által vagy ilyesmik.

2017. ápr. 28. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor is nehéz oda mennie ha egyedül vagy, hát akkor még így de hidd el sikerülni fog az neki ;)
2017. ápr. 28. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Remelem is!:'D koszi a válaszokat
2017. ápr. 28. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nembiztos hogy odamegy ha egyáltalán nem lehet biztos abban hogy te is érzel valamit. Kicsit közeledj te is
2017. ápr. 28. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ő hány éves? Honnan ismered? Hol szoktatok találkozni? Ha ezeket tudom, tudok normális választ adni. Üdv! :) 22/F
2017. ápr. 28. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudod mit, nem fog sikerülni neki...
2017. ápr. 28. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!