Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ilyenkor?
Barátnőmmel össze vesztünk az én féltékenységem miatt+azért amiket ő csinált.
Annyira,hogy nem tudja hogy velem maradjon vagy vége legyen, jelenleg is beszélünk,csak látszik,hogy nincs sok kedve hozzá,meg mondta,hogy máshoz sincs, akikkel beszél
És nem tudunk normálisan beszélni,engem meg ez elszomorít nem kicsit és kezdek egyre rosszabbul lenni miatta,érzem,hogy kezdek gyengülni,nincs étvágyam miatta,hánytam stb.
Szóval ez normális ilyenkor?
Mit csináljak hogy ne érezzem ennyire rosszul magam barátnőm miatt?
Akit érdekel leírom,hogy mi is volt a viták oka és hátha tudna tanácsot adni hogy mivel javítsuk ki.
Privátban persze.
16/F
Leirnad nekem privatban? Tobbet tudnek segiteni.
Amugy szerintem mondd meg neki, hogy uljetek le valamelyikotoknel es beszeljetek meg. Vigyel neki egy aprocska ajandekot es mondd meg, hogy sajnalod, szereted, es hogy rosszul erzed magad nelkule. Hallgasd vegig ot es mondd meg neki, hogy O is hallgasson vegig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!