Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ilyen nagy hatással rám a lány?
17/F vagyok.
Tavaly novemberben szalagavatón egy nagyon aranyos csajnak tűztem a szalagot (=1 évvel idősebb nálam).
Dumáltunk pár szót, látta, hogy mennyire paráztam a tűzésnél, de nagyon kedves volt. Az afteron még futtában húzott is engem táncolni, de már ki voltam ütve, szóval nem mentem.
Utána való napokon úgy éreztem magam, mintha beleszerettem volna. Pedig kb 5 percet "töltöttünk együtt", és az is kb semmi volt. Azóta ritkán láttam, de ma ismét köszöntünk egymásnak és komolyan mondom soha életemben nem éreztem ilyet egy lány iránt, mint iránta, de kihangsúlyozom, hogy egyáltalán nem ismerem.
Sok csajjal ismerkedtem már, de szinte soha nem mozgatott meg bennem senki semmit, de ő a köszönésével felgyújtja a gyomrom és nem értem miért..
Van barátja, ráadásul idősebb is a csaj, tehát esélyem nincs nála, de már annak is örülnék, ha csak beszélgethetnék vele, de nagyon gáz lenne random ráírni Facebookon, suliban meg kb még 1 hétig láthatom, mert utána érettségizik..
Veletek volt már hasonló?
Titokban abban reménykedem, hogy egyszer valahol összefutunk és akkor tudok vele beszélgetni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!