Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Legyél bátrabb. Mi rossz történne? Vannak rossz fej szülők, vagy olyanok, akik rosszul élik ezt meg, de a barátnőd ott lesz és majd elintézi ha ilyenre sor kerül - de mivel ő hívott, így szerintem ilyenre nem kerülhet sor, hiszen akkor nem akarna bemutatni. Csak jobban ismeri a saját szüleit. És utána te is mindenképp mutasd be Őt a szüleidnek, biztosan jól esne neki.
19L
Először mondd el a saját szüleidnek!
És kelts jó benyomást! Ne mondd le az időpontot és légy kicsit bátrabb! A barátnőd is ott lesz:)
Szerintem is mondd el először a szüleidnek, hogy van barátnőd. (Nekem fura is, hogy nem tudnak róla. Sokat randizol és a futó kapcsolataidat nem mutatod be a szüleidnek?)
Nem kell amúgy semmivel készülnöd. Valószínűleg csak meg szeretnének kicsit ismerni. Milyen suliba jársz, mik a továbbtanulási terveid, mik a hobbijaid, hogyan ismerkedtetek meg a barátnőddel (a te szemszögedből). Biztos megkérdezik, hogy a szüleid mivel foglalkoznak, vannak-e testvéreid. Ilyen alap kérdések.
Nem fogják neked szegezni, hogy "Szexeltek-e házasság előtt?" :P
Utána majd persze te is mutasd be a lányt a te szüleidnek.
Ha hosszabb távú kapcsolat lesz, akkor a szülők is biztosan találkozni akarnak majd.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!