Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik az osztálytársukkal jár (t) ak, de nem azonnal, ahogy megismerkedtek: nektek rögtön tetszett az illető, ahogy megismertétek, csak sokára jött össze, vagy hogy tetszett meg?
Én már 2,5 éve jártam valakivel. Ötödéven egy D-s fiúval lettünk közös szakon, közös órákkal. Külsőleg nem jött először, de a sármja elragadott. Nagyon vicces volt, gyönyörűen énekelt és gitározott. Sokszor húztuk egymást, flörtöltünk, de gondolom nem vette komolyan, hiszen tudta, hogy barátom volt. Lyukas órákban a felső emeleten (ahol nincsenek termek) tanítottam meteorozni. Egyre közelebb éreztem magamhoz. Majd szakítottam a barátommal és másnap mondtam neki, hogy tetszik nekem, többet szeretnék tőle és már a barátommal is szakítottam miatta. Teljesen le volt padlózva. Erre nem is számított. El se gondolkozott még rajta, hogy elcsábítson. Én már régóta égtem a csókjáért, így megcsókoltam. Közel sem volt olyan elsöprő érzés, mint amire számítottam. Még 2 hétig próbálkoztunk, de sajnos nem pendültünk egy húrom. Így szakítottam vele és visszamentem az előző barátomhoz. "Jó" kis lecke volt.
Utána a muris pillanatokat kínos szituk váltották fel. Haragudott rám, joggal.
De persze ez nem jelenti azt, hogy ti nem zúghattok egymásba és nem mehet minden flottul közöttetek.
Drukkolok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!