Lányok, ha megcsiklandoztok valakit és elsőre úgy tűnik, hogy az illető nem csiklandós, akkor rögtön feladjátok, vagy még próbálkoztok, hátha sikerül megcsiklandozni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 19:28
1/5 anonim válasza:
Hát én pont a múltkor akartam megcsikizni egy erős fiút, azt mondta, nem csikis, úgyhogy nem erőltettem. :)Neki viszont sikerült engem :)
2/5 anonim válasza:
A múltkor pont ez volt a szitu. Közölte a fiú, hogy nem csikis, na gondoltam, akkor tesztelem :) Hát jó sokáig kellett csikiznem, mire végre megtaláltam az egyetlen csikis pontját a bordájánál, egyébként az egész dolog kellemes volt neki, azt mondta :) Olyan édes volt :)
3/5 anonim válasza:
Első voltam, ez már egy másik fiúnál volt , gondoltam, most nem adom fel :) Megérte :)))
4/5 A kérdező kommentje:
Én is az a fajta vagyok, akit csak bizonyos idő elteltével lehet hatékonyan megcsikizni. Bár eddig még nem volt, aki a gyenge pontomat megtalálta volna.
2012. okt. 7. 22:46
5/5 anonim válasza:
Nekem egyszer mondta egy kolléganőm: nem vagyok csíkos - egyàltalán, de tényleg! Munka után túlóràban megszerveztük.
Tényleg ne reagált rà, ezért megkérdeztem, miért hagytad akkor ilyen soká?
Mert jól esett, és élveztem, ahogy próbálkozol. Gyerek koromban leestem egy fáról, és a sérülés utàn már nem vagyok csíkos sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!