Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csak a tomeglanyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak a tomeglanyok ernek valamit a mai vilagban?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Legyél Te is az!:)

15/TÖMEGLÁNY

2017. ápr. 22. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Te milyen lány vagy?
2017. ápr. 22. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert a tomeg fiuk a tomeg lanyokat szeretik. Es emiatt sokan megvaltoznak, a media befolyasolja a fiatalokat, es semmit erove teszik az eletuket. Marmint ez az egesz generacio egy tul modernizalt( igen tudom nem eleg modern, ennel modernebb le) tul szocializalt (kozossegi oldalak) szar. Es az igazi ertekek elvesztek, senki sem latja szepnek azt aki kulonleges, mondjuk olyan arc vonasai vannak mint senki masnak es ez harmoniaba van a stilusaval es a szemelyisegevel. Mindenki csak a hosszu haju nagyseggu lanyokat kedveli vagy nagymellu. Es ezek melle kb mindenkinek hosszu haja van ugyanolyan oltozettel. Szerintem ez azert alakult ki mert nem akartak az emberek kilogni, masok lenni. Magambol kiindulva nekemis volt egy korszakom amikor a szemelyisegem , a beszed stilusom, de meg az oltozekem is tomeges volt...ugy gondoltam akkor nem baszogatnak majd stb. Szoval szerintem sok embernel ugyanez a helyzet.

17/L

2017. ápr. 22. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző válaszoló írta. Ez a mostani generáció elveszett. Én ez esetben kivételesnek érzem magam. Én fiú vagyok -és nem tömeg gyerek meg nem a menő meg ilyenek . Én most nőttem fel. És engem nem befolyásol semmi média . 😉
2017. ápr. 22. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Tömeg fiúknak tömeg lány kell, ennyire egyszerű. Mint ahogy előttem is írták.
2017. ápr. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!