Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak a tomeglanyok ernek valamit a mai vilagban?
Mert a tomeg fiuk a tomeg lanyokat szeretik. Es emiatt sokan megvaltoznak, a media befolyasolja a fiatalokat, es semmit erove teszik az eletuket. Marmint ez az egesz generacio egy tul modernizalt( igen tudom nem eleg modern, ennel modernebb le) tul szocializalt (kozossegi oldalak) szar. Es az igazi ertekek elvesztek, senki sem latja szepnek azt aki kulonleges, mondjuk olyan arc vonasai vannak mint senki masnak es ez harmoniaba van a stilusaval es a szemelyisegevel. Mindenki csak a hosszu haju nagyseggu lanyokat kedveli vagy nagymellu. Es ezek melle kb mindenkinek hosszu haja van ugyanolyan oltozettel. Szerintem ez azert alakult ki mert nem akartak az emberek kilogni, masok lenni. Magambol kiindulva nekemis volt egy korszakom amikor a szemelyisegem , a beszed stilusom, de meg az oltozekem is tomeges volt...ugy gondoltam akkor nem baszogatnak majd stb. Szoval szerintem sok embernel ugyanez a helyzet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!