Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztárságon és nagy jóképűségen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztárságon és nagy jóképűségen kívül még lenne mi az, amire futnának utánam a lányok és nem is olyan irreális elérni egy átlagembernek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a zsebtolvajlás egy olyan szakma hol minden nő fut utánad.
2017. ápr. 22. 12:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Csiszolj a humorérzékeden még.
2017. ápr. 22. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Csak én érzek a kérdésben enyhe iróniát?

Vagy nem veszem annyira a lelkemre a kérdést, mint a többiek, lehet velem van a baj :D

A kérdésre válaszolva pedig: A humorérzék, az intelligencia, az igényesség. Jó az, ha az ember érett, lehet vele normálisan beszélgetni, de humorérzéke is van. Persze az is jó ha van egy stílusod, vannak hobbijaid, de ha valakinek megtetszel, akkor annak úgy fogsz tetszeni ahogy vagy, mit tudom én, mondjuk na szemedet fogja imádni. De ez minden lánynál más:)

16/L

2017. ápr. 22. 14:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Ne mondd már hogyha egyik osztálytársad online vicclapról vicceket olvas fel állandóan, vagy sokat idétlenkedik, vagy ha egy másik tavaly kilencedik lett a kerületi sakkversenyen, akkor emiatt keresik a csajok.
2017. ápr. 22. 15:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Az igényesség meg olyan, hogy amiatt nem fogsz te sem 100 km-t utazni egy pasiért, azért, mert szépen megfésülte a haját lefürdött és levágta a körmét.
2017. ápr. 22. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Hülyeség a kérdésed.Magadat add.Most azt akarod csinálni, hogy mondjuk mindenki azt írná legyél okos és intelligens akkor elkezdenéd tettetni, hogy az vagy?Miközben lehet nem vagy az?Ami egyébként nem feltétlen baj,mindenki más.

Egyébként amire futhatnak a lányok sajnos tényleg még a pénz főleg ha sok van belőle.Ha pedig ehelyett a szerelmet akarod megtalálni akkor magadat add mert a végén egy valakk lesz akinek úgy vagy jó ahogy akivel kiegészítitek egymást,és anélkül szeret hogy okos lennél vagy gazdag vagy jóképű vagy sztár.Felesleges hogy fussanak utánad a lányok.Egy lányt keress szerintem.De ez az én véleményem.16l

2017. ápr. 22. 15:30
 17/19 A kérdező kommentje:
Autós ismerőseimre se ragadnak a csajok, meg akik italra hívnak meg csajokat azokat is ált lehúzzák és még egy randi sincs belőle. Akkor "sok pénzzel" hogy is kell csajokat vonzani? Azonkívül persze hogyha nem sok, hanem "rengeteg pénze" és pl. Lamborghinije van valakinek?
2017. ápr. 22. 16:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Meg hogyha valakinek mondjuk van már "sok pénze", mert lediplomázott, 6 év munkatapasztalata van és nem kezdő fizetést kap akkor jön a következő probléma hogy addigra már 30 körül van és az a 27 alatti lányoknak már olyan nagyon nem jön be, mert ált. 3-4 év korkülönbséget tartanak elfogadhatónak, nem?
2017. ápr. 22. 16:25
 19/19 anonim ***** válasza:

hát neked se lehetett sok sikerélményed.

#13-as teljesen jól leírta,maximálisan egyetértek.19/f

2017. ápr. 22. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!