Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cserediákkal kikezdeni? 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cserediákkal kikezdeni? 16/L

Figyelt kérdés
Tíz hónapra jött hozzánk egy külföldi srác még szeptemberben, akivel amúgy is jóba voltam, de az utóbbi napokban méginkább. Volt egy rendezvény a sulinkban, ott is együtt voltam vele, meg a többi cserediákkal, aztán pedig hazakísért (pedig sokkal messzebb lakok mint ő és a háza előtt is elmentünk), a kapunál pedig megöleltük egymást. Egyre többet beszélgetünk, és én kezdem úgy érezni, hogy lehetne ebből "többet is kihozni", de nemigen merek lépni, nehogy nagyon nyomulósnak tűnjek. Megérné megpróbálni, és ha igen, mit csináljak?

2017. ápr. 20. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapra szerintem nem éri meg. Bár én korosabb vagyok nálad.
2017. ápr. 20. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a "kikezdeni" alapból gáz.....

10 hónapra jött szeptemberben, azaz van még 2 hónap.

Egy eleve véget érő kapcsolatba minek belekezdeni? Fogalmam sincs, hogy merült fel benned. Mindegy is ,mennyi idő. Ha már előre tudod,hogy vége lesz , kár belekezdeni. Csak rosszabb lesz az egész a végén.

2017. ápr. 20. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szeptember + 10 hónap, szóvan max júniusig marad. Szóval elég biztos, hogy egy könnyed kalandra van esélyetek. Ha neked ez így megfelel, akkor ennek tudatában persze, belemehetsz. De tartsd szem előtt, hogy amikor hazamegy, vége lesz a kapcsolatnak. Pár hét együttjárás után fölösleges a távkapcsolattal szenvedni, főleg ennyi idősen.

Szóval még egyszer: ha így is megfelel neked, akkor hajrá.

2017. ápr. 20. 20:41
 4/5 anonim válasza:
Honnan jött a cserediák, és ő hány éves?
2017. ápr. 20. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
16 évesen könnyed kapcsolat......hát bes.zarok.
2017. ápr. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!