Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarni egy cserediákkal?
Sziasztok :D
szóval egy hétig voltak most nálunk német cserediákok, és volt közöttük egy nagyon, nagyon csinos csaj. Pár találkozás után, már flörtölgettünk, meg mindig futott megölelni, amikor találkoztunk, és nagyon jóba lettünk. Most, hogy elmentek, egész nap irogattunk egymással, meg elmesélte, hogy milyen az út haza fele, meg, hogy mennyire jó volt, itt, és nagyon szívesen jönne vissza.
Na és mi meg 2 hét múlva megyünk hozzájuk, és attól félek egy picit, hogy a csajjal az az egy hét alatt lesz még talán valami. Kellene erről beszélnünk? Vagy az is lehet, hogy csak én érzem így, és csak kedvesek voltunk egymáshoz. És mellesleg a csaj nem is náluk, volt hanem egy osztálytársamnál volt , nálam egy fiú volt.Mondták, hogy fogunk menni buliba, és hogy nagyon nagyon jó szokott lenni, csak attól fosok, hogy esetleg "összemelegednénk" ;D ott.
16/f

Miért fosol, hogy összemelegedtek?:D
Én buliba találkoztam egy külföldi lánnyal, táncoltunk, smároltunk, aztán facen elkezdtünk beszélni másnap, átjött,lefeküdtünk, elvoltunk stb..(ez volt 2 hónapja) azóta minden egyes nap beszélünk , közben több is lehetett volna ha nem megy vissza mert elmondta, hogy többet érez már :)) Nyáron jön vissza, de tervezem, hogy én is kinézek hozzá :)
De a kérdésesedre a válasz szerintem ne hozd fel a témát, amíg nem történik semmi olyan :D Majd alakul, és hajrá :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!