Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem egy fiúnak, miért nem mer lépni? 17/l
*iJesztő
ennek pedig végtelen sok oka lenne, ha annyira félénk, akkor sosem fog lépni még akkor sem, hogyha gyakorlatilag az orraelőtt lógatod a bugyidat és kellesz felírattal járkálsz előtte és követed egésznap.
Vagy csak simán csalódott most az életben és senki nem érdekli
vagy nem is tetszel neki, csak azt hiszed, meg még több száz, de ezek az alapvető dolgok + nem kötelező odamenni valakihez attól még mert tetszik, szerintem a tetszésen kívül még elsőre egy kicsivel több kell.
Nem feltétlen kell a fiúnak kezdeményezni.
Velem is volt, hogy még csak hozzá sem mertem szólni egy bomba csajhoz, mert még csak eszembe se jutott hogy összejöhetnénk. Esélytelennek tartottam. Viszont ő hívott el randira, kétszer is 😅😅
Lehet hogy a srác nem tart titeket egy súlycsoportnak, ezért inkább meg sem próbálja. Próbálj te kezdeményezni.
Persze sok más oka is lehet, nem akar kapcsolatot, barátnője van stb.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!