Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinézetre bejön nektek G-Eazy?
Figyelt kérdés
Hasonlóan nézek ki és hasonló hajam is van. Tetszik nektek alapvetően ez a hajstílus ami neki is van?2017. ápr. 18. 21:39
1/8 anonim válasza:
Nekem annyira nem jön be. És a hajstílusa sem tetszik igazán.
14/L
2/8 anonim válasza:
uuh nekem bejön :D alapból ez a haj nem nagyon jön be, de neki jól áll nagyon. 15/L
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Attól függ. Attól, hogy neki jól áll, lehet neked nem. Ha gondolod küldj képet, és mondok véleményt.
5/8 anonim válasza:
G-Eazy nekem szemelyszerint borzasztóan bejön, mind a haja, es mindene!😍 Gerald egy alompasi😍.
6/8 anonim válasza:
G-eazy..huh hat szavakkal nem tudom elmondani mennyire imadom es mennyire bejon..Istenkiraly!❤
7/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, bár lehet csak a hangja miatt, mert alapjáraton számomra nem olyan vonzó.
De a keze, és az a hang, a stílus...leírhatatlan.
8/8 anonim válasza:
Ilyen pasi se születik még egyszer a földön😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!