Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek miért az a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek miért az a mániátok, hogy egy lány olyan cuki?

Figyelt kérdés
Értem,hogy kedvesség meg minden,de engem például zavar,ha folyton elkezdik,hogy cuki.162 cm magas vagyok,a többiek szerint aranyos és törékeny,de engem nagyon zavar,mert ez eléggé rombolja az önbizalmam.

2017. ápr. 18. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Fuu engem is rohadtul tudd zavarni. Ugyanolyan magas vagyok mint te. De közelitve a 18hoz engem ne cukizzanak le. Inkább mondják szép,ronda vagy bánom is én mit csak a cuki és társai szót kerülje el mindenki.
2017. ápr. 18. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mi a baj az aranyos jellzővel lány esetében, gondolom nem úgy mondja jajj de cuki vagy, de csak azért mert törpe vagy, vékony és még egy darab kavics is elintézne téged, gondolom nem ezt nem mondják, akkor meg szerintem felesleges panaszkodni rá, vagy jobb lenne ha hozzád se szólnának?? Máris jobb ez a cuki jellző mi...
2017. ápr. 18. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért zavar ez néhány lányt. Ha valakire ezt mondják, az szerintem pozitív dolog, sőt nekem fiúként is jólesik ha egy lány azt mondja cuki vagyok vagy aranyos :D
2017. ápr. 18. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Örülj neki! :)

Egy 180 centis lányra már nem mondják , hogy jaj de cuki :'D

2017. ápr. 18. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ja, a 176cm magas vagyok, és senki nem jön azzal,hogy milyen aranyos, törékeny nöies vagyok.

örülj neki, a legtöbb férfiból a védelmezö ösztönt váltod ki. egy magas nö, erösnek, szilárdnak néz ki, azon nincs mit oltalmazni. nem is annyira vonzó a fiuk számára. nem annyira mint egy alacsony édes nö. 18l

2017. ápr. 18. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, de kis cuki vagy....
2017. ápr. 18. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok 180, de 175 és mondták már, hogy cuki vagyok:D Szóval nem feltétlen a magassaágoddal a fő ok:)

Fogadd el és örülj, hogy jókat mondanak Rólad!:)

L

2017. ápr. 18. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Védelmezőösztön a kulcsszó, és tényleg nagyon tetszetős, ha valaki alacsony és cuki. Ezt mindenképp pozitív dologként fogd fel, de mostantól én is visszaveszek majd ebből :D
2017. ápr. 18. 16:19
 9/11 anonim válasza:
hát én 165 cm vagyok, tehát a fiúk 90%-a magasabb nálam, mégse szokás rám mondani hogy cuki, sztem ez viselkedés/kisugárzás kérdése is
2017. ápr. 18. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:

ha cuki vagy, akkor aszondom.

De ha szexi, akkor azt mondanám, hogy irtó dögös vagy. :o

2017. ápr. 23. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!