Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen elvárásaitok vannak egy fiúval szemben? (bővebben lent)
Mi a legkedvezőbb, mi az, ami még jöhet, és mi számít kizáró oknak? Mit tartotok a legfontosabbnak, illetve mi az, ami nem túl lényeges?
A. Külső megjelenés:
1. Hajszín: a. fekete; b. barna; c. szőke
2. Szemszín: a. barna; b. zöld; c. kék
3. Hajhossz (azt is leírhatjátok, hogy milyen stílus jön be): a. kopasz; b. rövid; c. közepes; d. hosszú
4. Magasság: a. 160 cm alatt; b. 160-170 cm; c. 170-180 cm; d. 180-190 cm; e. 190 cm fölött
5. Testalkat (kilót nem írok, mert gondolom, a magasságtól függ): a. nagyon vékony; b. vékony; c. átlagos; d. izmos/kigyúrt; e. macis; f. kövér
6. Öltözködés: Fejtsétek ki!
B. Belső tulajdonságok, viselkedés, életfelfogás satöbbi:
1. Mennyire fontos az intelligencia, a műveltség és az intellektus számotokra? Lényeges-e, hogy tudjatok komoly témákról beszélgetni, és ha igen, melyek ezek?
2. Fontos-e, hogy jók legyenek a tanulmányi eredményei?
3. Humor: Mennyire lényeges, illetve milyen fajta humor élvez előnyt?
4. Milyen érdeklődési körökkel rendelkező fiú keltené fel a figyelmeteket?
5. Mennyire fontos, hogy társasági lény legyen: a. mindig, mindenkivel barátkozzon, legyen az a "társaság közepe" típusú ember; b. jobb, ha introvertált, kevés barátja van, vagy ha több is, nem barátkozik mindenkivel, csak az olyan emberekkel, akikkel valóban jól érzi magát
6. Művészeti ízlés: Fontosnak tartod-e/Előny-e, ha olyan könyveket olvas/zenéket hallgat/filmeket néz, mint te? Ha igen, milyen könyvek/filmek/zenék ezek?
7. Ateista vagy hívő?
8. Mennyire fontos, hogy jó ember legyen? Milyen értékrenddel, elvekkel rendelkezzen, hogy jó embernek tartsd?
9. Milyen életcélokkal rendelkezzen? Pl.: a. akarjon-e családot, ha igen, hány gyermekest; b. Magyarországon vagy külföldön tervezze a jövőjét; c. milyen foglalkozásra hajtson, milyen fizetéssel (mennyire fontos a pénz?) stb.
Ha van még olyan, amit fontosnak találtok, de kihagytam (simán lehet, hogy van ilyen, kissé összeszedetlen vagyok), azt is nyugodtan leírhatjátok.
A korotokat se felejtsétek el, illetve azt, hogy a srác hány éves legyen!
Köszönöm a válaszokat! :)
A.
1. Teljesen mindegy nem ez határozza meg nálam max plussz előny,ha fekete vagy barna haja vab
2.úgyszintén mindegy,de ha mondanom kéne akkor a kék szem awh.. *-*
3.ne legyen az a süni haj szóval olyan normális,de láttam hosszú hajú fiút is aki tetszik :D
4.lehetőleg ő is olyan 180 cm legyen vagy magasabb,mivel én is nagy termetű vagyok..
5. Átlágos,mivel nekem is olyan az alkatom
6. Laza,sportos de azért igénytelen ne legyen.
B.
1.azért ne legyen teljesen hülye,de nem ez a legfontosabb
2. Hát azért ne legyen 3-nál rosszabb tanuló :D
3. Fontos számomra ez nagyon..kissé a beteg,fárasztó humort szeretem
4.gamer mert akkor tudnánk együtt játszani,vagy aki szeret kirándulni
5.inkább legyen a társasági ember,mivel akkor kitudnánk egészíteni egymást,de nem döntó szerepű :)
6.Csak ne halgassa azt a tipikus "tuc-tuc" zenét :'D
7.teljesen mindegy :)
8.Legyen tisztelettudó
9.ne ezzel foglalkozzon tinédzser korban..
15/L és ne legyen nagyon 18 évesnél idősebb :D
A:
1.Hajszín nálam nem olyan fontos, álljon jól az a lényeg és természetes legyen.
2.Szemszínnél nálam mindegyik más hatást gyakorol rám. A kék szemekben el tudok veszni, a zöld olyan titokzatos, a barna pedig olyan megnyugtató. De kedvencem a kék.
3.közepes
4.180-190 centi az "ideálom" de voltam már szerelmes egy 160 centis fiúba is.
5.átlagos, de azért legyen rajta kis izom is.
6.nekem nagyon bejön az ilyen lazább stílus. Farmer+póló vagy esetleg ing. Imádom ha valaki ingben van.
B
1.Intelligencia, műveltség számomra eléh fontos. Tudjon hozzászólni a témához.
2.Tanulmányi eredmény sokszor nem tükrözi az igazi intelligenciát, a kettő szerintem nem feltétlenül függ össze. Ne bukjon meg semmiből, de nem kell mindenből jelesnek lennie. Elég ha abban jó ami érdekli és tervei vannak vele.
3.Bírom a vicces pasikat és leginkább a szarkasztikus vagy fekete humor jön be.
4. Inkább a művészi beállítottságú srácokra figyelek fel. Ne legyen tök elvont, de nekem hatalmas plusz pont ha pl.tehetsége van a zenéhez/irodalomhoz/képzőművészethez.
5.Társaság közepe típus.
6.Nem tartom fontosnak, addig amíg le nem szólja azokat amiket én szeretek. Ha ad esélyt arra hogy megkedveltessem vele az én dolgaimat és én is az övéit az szerintem tök jó.
7.mindegy
8.Szerintem ne legyen egy olyan "szent" ember aki soha semmilyen hibát nem követ el. Mindenki hibázik, valaki kisebbet valaki nagyobbat. Ne lopjon, ne gyilkoljon de olyan "egészséges rosszaság" az jó. Mem tudom van-e ennek értelme :D
9.Család kérdés szempontjából felőlem akarhat családot, én nem szeretnék (lehet ez változni fog). Ha ő elfogadja hogy én nem szeretnék akkor oké. Én külföldön tervezem a jövőmet szóval ő is tervezze úgy. Nem kell kőgazdagnak lennie, de azért szeretnék kényelmesen élni és nem aggódni az anyagiak miatt.
16 éves vagyok 16-18 jöhet szóba.
A hajszin nem lenyeges, a voroset nem szeretem annyira. Szemszin teljesen mindegy. A hajat tekintve, az a kedvencem amikor oldalt fel van nyirva, kozepen pedig hosszabb. Leginkabb a 180 cm feletti, izmos fiuk jonnek be. Az oltozkodes teljesen mindegy, csak ne hanyagolja el magat.
Az intelligencia szamomra nagyon fontos. Buta emberekkel nem jo, es nem is szeretek beszelgetni. Es igen, ez magaba foglalja, hogy komolyabb temakrol is tudjunk beszelni neha ha kell, peldaul csaladi problemak. A tanulmanyi eredmenyeinek nem kell feltetlenul jonak lennie, mert koztudott teny, hogy a jegyek nem adjak vissza az igazi tudast. De azert ne bukjon meg semmibol. A humor nagyon fontos! Fontos hogy tudjunk egyutt nevetni, szorakozni. Erdeklodesi kor igazabol szemelyenkent mas. Az a lenyeg hogy legyen kozos temank. Nem szeretem ha valaki mindenkivel joban akar lenni, mert mert az olyan emberek altalaban egoistak, de ha nem igy van, akkor nincs problema vele. A muveszeti erdeklodes mindenkeppen elony, ha azonos dolgokat kedvelunk. Ez is szemelyenkent valtozo nyilvan. De en konyvekbol az ijesztobbeket, horrorokat, scifiket, fantasykat szeretem leginkabb. Ne legyen nagyon durvan vallasos. Jo emberre szamomra akkor valik, ha jo a lelke, torodo, es turelmesen banik velem. Az eletcelja teljesen mindegy szamomra, a penz is. De nyilvan a sok penz imponalobb.
17/L es a fiu egy ket evvel legyen nalam max idosebb :)
Igazából nem feltétlen csak ilyen fiúkkal jönnék össze, de akkor most azt választom ki, ami számomra tökéletes lenne:
A.
1.Barna
2.Kék vagy barna
3.Közepes, kb akkora, amit épp nem lehet még ósszefogni, vagy rövidebb, a lényeg az, hogy jó dús és ápolt legyen
4.180-190 cm
5.Átlagos, kissé izmos vagy macis
6.Legyen elegáns, szeretem, ha valaki nem csak felkapja a legelső talált pólóját reggelente, hanem lehetőleg gyakran ingben, vagy művészibb darabolban jár.
B.
1.Ez rettenetesen fontos számomra.Műveletlen, unintelligens emberrel össze sem jönnék, számomra nagyon fontos a lelkizés, és az, hogy ne csak puszta unalmas tényekről, hanem érzelmekről is tudjunk beszélni.
2.Igen, fontos.Tudom, nem ettől függ, hogy valaki intelligens-e, de mégiscsak megmutatja, hogy szorgalmas és nem hanyagolja el a tanulást.
3.A kissé elvont, vagy akár morbid humor előnyt élvez nálam, mivel én is nevetek az ilyesmin.De a lényeg, hogy tudjon jóízűen nevetni és megnevettetni egyaránt.
4.Aki szinte mindenre fogékony, és nem untatják a művészi témák.Szeretem ha valakit érdekelnek az emberi érzelmek, a tudás, a nyelvek, az utazás és a sport.
5.Mivel én is introvertált személyiség vagyok, így jobb szeretem, ha valakinek nagy az önbizalma, az olyan emberekkel mindig könnyebben társalgok.Persze azért ne legyen a társaság középpontja sem, így a kettő közötti arany középút lenne a nekem való.
6.Igen, a könyveket fontos, hogy szeresse, mivel én is könyvmoly vagyok.Szeressen sétálni a természetben, a kiállitásokat.A zenei ízlést illetően jó, ha olyan mint én, én pedig főleg alternatívot, indie-t és rockot hallgatok.
7.Ez teljesen mindegy.Én hiszek Istenben, de nem vagyok vallásos, szóval engem ez az egész vallásvilág sem mozgat meg annyira.
8.Ez az egyik legfontosabb.Szeressen segíteni másokon, sose csúfolódjon, mindig lehessen rá számítani és ne hagyjon cserben.
9.Azért,mégha nem is az a legfontosabb, de a mai világban igencsak fontos szerepe van a pénznek, igy jobb, ha előre gondolkozik ezen, és fontosn, hogy tudja, mindig félre kell tenni, mert nyugdíj az már nem lesz.Jobb, ha külföldön élhetünk, én ugyis tervezek innen elköltözni akint lehet.A gyerek a sportom miatt nem biztos, hogy belefér, bár nagyon imadom őket, úgyhogy egyet mindenképp szeretnék.
Én 16 éves leszek még ebben az évben, a fiú minimum 16, maximum 21 legyen.
Barna szem, rövid, barna haj. 170 cm vagy annál magasabb legyen, átlagos testalkatú és járjon tiszta ruhákban.
Fontos az intelligencia és a műveltség, fontos, hogy közel azonos szellemi szinten legyen, mint én.
Természetesen fontos, hogy jó tanuló legyen, humoros. Közel megegyező érdeklődési kör, jobb, ha introvertált, mert én is az vagyok, inkább barátkozzon kevesebb emberrel, olyanokkal akikkel jól érzi magát.
Vallás, zenei ízlés mindegy.
Nyilván fontos, hogy jó ember legyen.
Nem fontos a pénz, viszont akarjon diplomát, legyen nyelvtudása.
17/L és ez a srác 18 éves. Nem vagyunk együtt sajnos. :D
Na ez hosszú lesz. De először a te kérdéseidre a válasz.
(19/l, Rák jegyű) (10-12 év kork. nagyon max. 20 év korkülönbség, ha benne találom meg életem párját, mert a mai pasik nagyon fiatalosak (: )
A. Külső megjelenés:
1. Hajszín: b
2. Szemszín: a
3. Hajhossz: bármi ami jól áll neki (inkább legyen haja :) )
4. Magasság: d
5. Testalkat b/c/d
6. Öltözködés: végén kifejtem.
B. Belső tulajdonságok, viselkedés, életfelfogás satöbbi:
1. Nagyon, mind, főleg hogy egy szinten legyünk, ne legyen egy két lábon sétáló lexikon, de ha az is nem zavar. Legyen közös téma, ne csak a szex láncoljon össze minket. ,,Külső megfog, belső megtart, szex összeláncol."
2. Nem érdekel.
3. Szarkazmus, lényeg hogy tudjunk dolgokon együtt nevetni.
4. Akiket has. dolgok érdekelnek mint pl. engem.
5. b!!! mert én is ilyen vagyok. :)
6. Igen, nagy vonalakban legyen hasonló. Jók a divatzenék is valamilyen szinten, de legyen kifinomult ízlése a zenében!
7. köztes, mert én sem vagyok hívő, vagy elvakult keresztény, de hiszek a termetőben erőben és ennyi. :)
8. segítőkészség, önfeláldozó készség, meg tudjon hallgatni mást, humánus stb.. tiszteletben tartsa más döntését
9. igen, 4 gyerekest, külföldön!!!! nem fontosa pénz, max az igényeink és az életbenmaradás szintjén, C=nem tudok foglalkozást megnevezni én a bank szektorban leszek ~200.000+ fizetéssel, de ha ő kevesebbet keres nem zavar és az miatt nem tekintenék rá kevésbé férfiasnak, mert fordulhat a kocka. stb. nem zavar
Na ez hosszú lessz :D
Nem idealizálok semmit!!! DE ezekkel találkoztam ismerkedések közben és randin, és ezek a dolgok zavarnak.
Kapcsolatot kizáró tényezők:
- Érzelmileg éretlen (hisztis, sértődékeny, értetlen, visszamaradott, képtelen tanulni a hibáiból)
- Nem tudja normális módon kezelni a konfliktusokat (passzív-agresszív vagy agresszív)
- Féltékeny, birtokló, elszámoltató jellem, bűntudatkeltés a mániája
- Régi sérelmeket dédelget és vetít ki az új kapcsolataira
- Nem képes a kommunikációra
- Nem kommunikál egyenesen, őszinte módon, elvárja a gondolatolvasást és hogy én kitaláljam..
- Játszmázik, kombinál (a legszélsőségesebb módon, képtelen megbízni)
- Képtelen/nem hajlandó kompromisszumra
- Nincs önismerete, nincs tisztában a vágyaival és az érzései forrásával
- Nem monogám, csalfa, hajtja a vére
- Nem kész semmilyen kompromisszumra, nincs tekintettel senkire, csak magára
- Nem tud megnyílni senkinek (ez nálam nem olyan, ami sztem az ő hibája, de attól még alkalmatlanná teszi őt egy párkapcsolatra velem. Mert nekem tudnom kell minden baját, meg őszintén érdekel, meg szeretném ismerni, hogy megértsem)
- Nem tud őszintén beszélni az érzéseiről, érzelmeiről v. nem érti azokat… (súlyos esetben: érzelmi analfabéta)
- Nem tudott leválni a szüleiről
- Összeköltözés: ha nincs egészséges pénzügyi kultúrája (teljesen kifolyik a kezei közül a pénz, vagy nem hajlandó költeni a párjára semmit vagy úgy alakítja a dolgokat, hogy arra ne jusson)
Egyéb kizáró szokások (ha a múltba is történt fenntartásokkal kezelem):
- cigi /Kizáró volt és megint kizáró lesz/
- drog (még ha le is jött róla) /KIZÁRÓ/
- keményebb ivás, iszákosság /Teljes mértékben kizáró/
- erőszakosság, viselkedési zavarok, agresszivitás (kivéve az ágyban, mert ott néha kicsit igénylegem :P)
- szerencsejáték
- indokolatlanul sok nővel volt vagy indokolatlanul sok kapcsolatba ugrott bele, indokolatlanul rövid idő alatt (pl. ~11 nő/év)
- fizetős szex /utcán álló prostituáltakért meg halálbüntetés jár/
- megcsalás /Zéró tolerancia/
- szexuális aberrált viselkedés!!
- beteges ragaszkodás ahhoz, ami egyoldalúan okoz örömet csak neki, élvhajhászat (hedonizmus)
- bűncselekmény (bűncselekményre való felbujtástól, lopás stb.)
Zavaró jellemvonások:
- túlzott maximalizmus, végletekig hajszolja a tökéletességet, ezzel sok időt veszteget el, kevésbé fontos dolgokra (idegesítő), kényszeresség (OCD)
- célok, vágyak meghatározására-kivitelezésére képtelen (hogy az élete hogy menjen tovább pl.)
- pesszimizmus, beszűkültség, képtelen bármi jót látni a világban, nem is keresi, elfolyt dolgokat stb. túl nagy önkritika, önbecsülés hiánya
- túl sokat tűr el (papucs), helyzetelemzési képtelenség, jó/rossz/megéri/neméri-meg arányok mérlegelésére képtelen, önmagát képtelen megvédeni
- érzéketlenség (empátia hiánya)
- nincs humora
- túlérzékenység (többet sír mint én pl. Kell tudni kiengedni/levezetni ill. előttem is tudni kimutatni, ha valami bántja, de nem minden második héten felhívni napközben hogy csak sírni tud és panaszkodni... mert ha én figyelek arra, hogy ne panaszkodjam szét az agyam és jót mutassam magamból, pozitív legyek felé, akkor neki is meg kell tudnia próbálni és nem az agyamra menni ezzel!)
- nárcizmus, exhibicionizmus
- képtelen kiállni valaki, valami mellett, vagy oldalt választani, könnyen befolyásolható.. csapong (akár a kapcsolatból) a semmiből megun pl.
- akaratgyenge, rossz dolgokhoz ragaszkodik, nem hallgat meg mást arról, ha valami láthatóan nincs rá jó hatással (függőségek/szenvedély/életmód)
- szélsőségesen makacs és önfejű (megbántva ezzel másokat leszarva mindenkit, mert mindenki hülye csak ő tud mindent type)
- tenyerén hordozás kifordított verziója, elvárja, hogy 5 percenként/percenként vagy folyamatosan jelentés küldjek neki magamról
- zaklatás
- nem enged utat, nem enged dönteni, nem hagy személyes teret, féltékenységi rohamok a semmire
Külső (ez a legkevésbé fontos, ha már valaki átmegy az első részen – én se mennék át):
- Ne hanyagolja el magát, ápoltság
- Stílusérzék (minimális, legalább az összhangig)
- beszédstílus, nem alpáriaskodunk (nagyon)
- tudja mi áll jól neki, de merjen tőle elrugaszkodni, kipróbálni mást is (és a határvonalat a rózsaszín gatya felett húzzuk meg!)
- minél magasabb annál jobb nekem! :D
"Az ideálod nem mindig a szerelmed, a szerelmed nem mindig az ideálod."
Személyes preferenciám:
- bárhogy kinézhet, ha van összhang, arcra is, borostára vagy szakállra is ha jól áll neki
- inkább kreolos bőr, mint hófehér... hogy ne vakuljak meg a közelében, ha mondjuk a fényt is visszaveri, ha rásüt a nap
- kéken kívül bármilyen színű szem – de inkább barna. Sötét haj (szőkéket még nőben sem viselem el), nem idióta divathaj
- ha szereti az ingeket és jól is áll neki az plusz pont
- mindenén látszódjon az ápoltság (fog, arc, haj, köröm, ruha)
- testre: szikár izomzat előny – testkarbantartás szintjén, macis testalkat hátrány… férjen be az ajtón, ne legyen kétajtós szekrény
- normális járás, nem dinnyehordó stílus
- tetoválás nem jön be de belefér, piercing mellbimbóban vagy nemlátható helyen elmegy... fülbevaló mindkét fülben nem megy.
- legyen egy és ne egytucat
Bocs a hibákért...
*kevésbé férfiként meg stb.. :D
*teremtő erőben stb sorry, remélem érthető a többi :)
Kívánjatok sok sikert hogy találjak vkit, szerintem nem fogok, de egyszer már leadtam az igényeimből és megjártam vele :)
16-os vagyok.
Azt még hozzátenném, ha nem Péter, vagy Tamàs, vagy mindkettő a neved, akkor esélyed sincs nálam.:P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!