Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el?
Én is nagyon féltem az első barátomnál, nem tudtam hogy mondjam el a szülőknek. Kb 1-1,5 hete voltunk együtt amikor mentünk valahova messzebbre kocsival szüleimmel. Megkérdeztem tőlük hogy mit szólnának ha lenne barátom. Azt mondták hogy örülnének neki hogy nem vagyok egyedül, szóval nem akadtak ki meg semmi. Aztán mondtam hogy mert amúgy nemrég lett egy :D. Akkor kicsit ledöbbentek de továbbra sem volt semmi különös. Kérdezgettek róla pár dolgot és annyiban maradt a dolog.
Amúgy szerintem ez egy jó módszer arra ha esetleg a szülők nem reagálnak jól erre a kérdésre akkor még van visszaút ha úgy gondolod és azt mondod csak egy kérdés volt (bár szerintem jobb az őszinteség :D)
Az nehezebb lesz szerintem amikor majd be kell mutatnod a barátodat a szüleidnek de ez egy másik probléma :D.
Sok sikert ;)
mennyi ideje jársz vele? Mennyire komoly a dolog?
A szüleiddel jó a kapcsolatod? Szoktál velük beszélgetni? Megértőek? Szigorúak a pasizás terén?
(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!