Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy mondjam meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel összejóttem! Három napig jártunk mert nekem rengeteg fiúbarátom van és ő meg féltékeny volt rájuk mert beszélgettem velük! Én megmondtam neki hogy nem fogom őket elhanyagolni miatta mert nekem a barátaim mindennél fontosabbak! Ezen valahogy túltette magát de utána az történt hogy egyik nap mikor hazaértem csörög a telefon ő hívott! Felvettem és elkezdett velem kiabálni hogy csak átvertem és nem akarok tőle semmit és nekem ez már sok volt hogy ennyire féltékeny és még hinni sem hisz nekem ezért szakítottam vele! Ő nagyon vissza akar szerezni de én már nem érzem hogy akarok tőle bármit is! Hogyan mondjam meg neki szerintetek? Bocsi elég hosszú lett!
2017. márc. 9. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

"Hát elmúlt, tudom minden véget ért,

Elszállt a nyár, oly messze jár.

Hát elmúlt, ma sem értem, hogy miért?

Mégis úgy fáj, hogy elmentél, elhagytál.

Ez majdnem szerelem volt, és majdnem igazi vágy,

Egy percig fölénk hajolt, már ment is tovább.

Majdnem sikerült már, egy lépés volt csak az ég,

Az álmok ködfátyolát te tépted szét."

2017. márc. 9. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy mondd meg, hogy "elég volt a féltékenységből,keress mást magadnak". Ennyi!

Te meg próbálj meg vesszőt és pontot használni, a felkiáltójel a mondataid végén indokolatlan. Ne ordítozz velünk, akkor szépen válaszolunk a kérdésedre.

2017. márc. 9. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
De miért nem akarod újrapróbálni, hisz megbánta, hogy ilyen féltékeby volt
2017. márc. 9. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!