Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar az a szo, hogy "összejönni"?
16 eves lany leszek a nyaron. Lassan harom eve szerelmes vagyok egy fiuba. (ö 15, szoval egy ev meg egy par honap van köztunk :D) Eleinte csak baratilag közeledett, hozzam, de kiderult, hogy ö is szeret engem (miutan szerelmet vallottam neki :D) Az a problemam, hogy elegge besz.ri lany vagyok, komolyan ,nagyon felek vele talalkozni, elöben beszelgetni. Es nem tudom, hogy ezt, hogyan kuzdhetnem le. Apukammal sajnos nagyon rossz a kapcsolatom, lehet, hogy ennek is köze lehet hozza, hogy ilyen felös vagyok, ha fiu temarol van szo?
Az a lenyeg, hogy mind a ketten nagyon szeretunk es elvezzuk az egymassal valo beszelgetest, ugy erezzuk, remekul megertjuk egymast. Ö is inkabb az ilyen izgalmasabb filmeket nezi szivesen, es a zenei izlesunk is eleg hasonlo. Neki is elvaltak a szulei. Ugy erezzuk, hogy egy csomo mindenben hasonlitunk.
Nagyon szeretnek vele kapcsolatot, csak nem igazan tudom, hogy ez az "összejöves" mit is takar? Nem szeretnem nagyon elszurni, mert ö lenne az elsö fiu baratom es komolyabb szerelmem ,csak ne lennek ennyire gyava. Hogyan "batorodjak fel"? :D
Szia Kérdező!
Teljesen normális, hogy izgulsz. Nem vagy beszari. :)
Az összejönni szó pedig csak annyit jelent, hogy elkezdtek járni. Felválaljátok a másikat és kifejezitek, hogy nektek a másik az egyetlen.
Egyébkémt, nem is fontos a szó jelentése, hiszen ne a külvilágnak feleljetek meg, hanem magatoknak és egymásnak :) <3
Nagyon jó, hogy Nektek összejött, sok boldogságot ;)
Ha õ is szerelmes beléd és már barátként is jól kijöttetek, akkor mi itt a baj? :D
Nem vagyok tapasztalt az ilyen dolgokban, de annyit tudok, hogy ha nem próbálod meg azt jobban meg fogod bánni, mint ha hibázol.
Sok boldolgságot nektek ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!