Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek az alábbiak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek az alábbiak mennyire fontosak egy lányban?

Figyelt kérdés

Szép arc

Szép bőr

Szép szemek

Szép fogak

Vékonyság

Nagy mellek

Jó fenék

Szép haj

Jó öltözködés

Rám ezek közül a szép arc, szép fogak és nagy mellek nem igazak. Mennyi az esélyem párt találni?

2017. ápr. 10. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Belső nélkül a külső szinte semmi.

Amugy sztem elég ha vékony vagy, én nem vagyok az es senkit nem érdeklek, pedig elvileg nem vayok ronda:"D

2017. ápr. 10. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
*vagyok
2017. ápr. 10. 23:04
 3/5 anonim válasza:
Szerintem van esélyed párt találni. Néha van egy olyan tulajdonsága, személyisége egy lánynak, ami ezt az összes tényezőt felrúgja. Illetve az összes tényező közül a szép szemek tudnak (személy szerint) megfogni, mert ugye van az a régi mondás, hogy a szem a lélek tükre. :)
2017. ápr. 10. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:

A szép arc relatív, ahogy az öltözködé is..

L

2017. ápr. 10. 23:12
 5/5 longlife ***** válasza:
Ezek lehetnek mind fontosak,szépek,előnyösek, egy jó ideig.Idővel minden elmúlik.És ezekért az ember tesz is.Cigivel az arc,,,szolizás a bőr,,,kv vörösbor a fogak,,,gyors kaják zsíros ételek a vékonyság,,,szoptatás után megereszkedett mellek,,,üllő munka fenék,,,festés hidrogénezés a haj,És ha ezek mind összejöttek, hidd el nem az öltözködés lesz a legfontosabb.
2017. ápr. 11. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!