Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú rendszeresebn nézegeti a facebook adatlapomat?
Meg tudom nézni, hogy az ismerőseim közül ki megy fel az adatlapomra. Nem beszélek ezzel a fiúval olyan redszeresen. Egy ideje el kezdte nézni az adatlapomat.
15/L
Hogy tudod megnézni? Mert én is hasonló cipőben járok csak nekem úgy nézte meg a fb mystory-mat h mar nem az ismerosom..es nemtudom h...leírnád kerlek te h latod h ki nézi meg? Koszonom
15/l egyebkent valoszinuleg tetszel neki
Meg lehet nézni ki nézte meg az adatlapodat az ismerőseid közül.
Belépsz a facebookodra a kezdőlapra aztán megnyomod a Ctrl+u billentyukombináciot. Ha kiadott egy oldalt tele adattal szzammal meg betuvel akkor nyomd meg a Ctrl+f billentyukombinaciot. Ha kijon a keresőmező akkor írd be hogy InitialChatFriendsList es akkor kiad egy csomo szamot és jelölj ki egy szamkombináciot pl. ,,2992929330-3,, es a macskakörmöt a kotojelet meg az utannalevo szamot ne jelold ki:
2992929330 est ezt masold le es a www.facebook.com/ utan illeszd be es kiadja hogy ki látogatta az adatlapodat a közrlmultban.
Első vagyok
És ezeket sorrendbe rakja ki?:) Marmint h ki nézte meg
Utolsónak igaza van :'D
És amúgy meg én is szoktam nézni néhány ember adatlapját, szimplán azért, mert vannak rajta olyan képek/videók, amik tetszenek. (Jó beállítás, fényviszonyok...stb)
Ki tudja, lehet van egy ismerősöd aki bejön neki, és a te oldaladról megy rá, vagy egyszerűen csak beképzeled. Persze tetszhetsz neki, de az is lehet, hogy egy ismerősének tetszel, és nem tudja mit lát benned.
És ezeket nem bántásból írtam, ne vedd annak.
#6 ugytudom, hogy sorrendbe
Hát en ebbol a videobol neztem:
Es amikor keresi hogy hol kell megnyitni akkor az az Ctrl+u kombinacio
Egyszerubb csak nem mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!