Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fiú-lány barátság?
Sziasztok! Kicsit mesélnék :)
Összesen 6 legjobb barátom van. 3 lány 3 fiú. Nagyon gyakran lógom fiúkkal (nagy csapat fiúkkal,nagyon jól elvagyok velük)
most legyen az 1. fiú A
a 2. Fiú B
A 3. Fiú C
Az A fiúval nap mint nap beszélgetek, imádjuk egymást - csak baratsagbol! Ő egy lányos fiú. Minden lányos panaszomat vele osztom meg- néha nem a lany barataimmal. Ha átmegyünk egymáshoz akár francia-agyban is alszunk de nem érzünk egymás iránt semmit. Különben már rég elmondta volna! A fiús ügyeimet vele osztom meg- ő is a lányosakat velem. Ő ismer kb. A legjobban fiúk közül! Sokat oleljuk egymast. A három másik barátja is mind lány. A másik 3 lánnyal is ilyen jó kapcsolata van.
B fiú. Ővele röhögünk nagyon sokat, mindig én vigasztalom meg. Nagyon érzékeny! (Kicsit duci - nincs nagy önbizalma :( ) mindent elmondunk egymásnak {pasiugy vagy neki csajugy} (kivéve a lányos dolgokat! Azokat nem mondom el neki!) Vele sokat beszélgetek - őt nem olelgetem!
C fiú. Ő bonyolult! Vele tulajdonképpen lehetne is valami.. mindig vicceljuk egymást - (tudjuk hogy csak vicc- nem sértjuk meg egymast-- vagy ha igen bocsánatot kérünk) táborokra mindig rábeszélni de "valamiért ,, mindig máshova megy! Ha unatkozom rairok, chatelek vele. Barátok vagyunk és ezt mind a ketten tudjuk. Őt soha nem oleltem meg. Mint barát számítunk egymásra! Tesin csapatvalogataskor bevalasztjuk egymást:)
Nekem ők mind csak a barátaim
Mindannyian fontosak nekem- lehet hogy valamelyikkel jobb a viszonyom de ugyanúgy szeretem őket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!