Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van fiú-lány barátság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Napok óta bennem van ez a kérdés. Kíváncsi vagyok a véleményeitekre.

2017. ápr. 9. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nah hajrá haver, tök mindegy mit mondunk tudod miért? mert ez egy vita kérdés, azért létezik, hogy az emberek normális keretek között vitatkozzanak erről, de ez a gyakori, ha mást mondasz mint más, akkor le k*va anyáznak, szóval ezt ne itt kérdezd meg.
2017. ápr. 9. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem vannak fiú barátaim, és nem érzek irántuk többet barátsáfnál, és ez kölcsönös, érzés, valamelyiknek barátnője is van. Szóval szerint van.
2017. ápr. 9. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs!!
2017. ápr. 9. 11:53
 4/10 ~baby~ válasza:
73%
Van. Az egyik legjobb baratom fiu es tenyleg csak barátok vagyunk. En nem vagyok bele szerelmes O pedig nekem mondja el a nőügyeit szoval O sem belém.
2017. ápr. 9. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Két nagyon jó fiú barátom is van, az egyiknek barátnője is van, a másiknak pedig épp alakul. Nekem is van barátom, szóval nincs köztünk semmi :D Én hiszek ebben.
2017. ápr. 9. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, bár rengeteg ellenpélda van.
2017. ápr. 9. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, nincs.
2017. ápr. 9. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Most lepontozzátok, aki szerint van?:D Gratulálok!
2017. ápr. 9. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ér! Hetente általában csak egy ilyen kérdés van, ez meg már a harmadik!
2017. ápr. 10. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kicsit mesélnék :)

Összesen 6 legjobb barátom van. 3 lány 3 fiú. Nagyon gyakran lógom fiúkkal (nagy csapat fiúkkal,nagyon jól elvagyok velük)

most legyen az 1. fiú A

a 2. Fiú B

A 3. Fiú C

Az A fiúval nap mint nap beszélgetek, imádjuk egymást - csak baratsagbol! Ő egy lányos fiú. Minden lányos panaszomat vele osztom meg- néha nem a lany barataimmal. Ha átmegyünk egymáshoz akár francia-agyban is alszunk de nem érzünk egymás iránt semmit. Különben már rég elmondta volna! A fiús ügyeimet vele osztom meg- ő is a lányosakat velem. Ő ismer kb. A legjobban fiúk közül! Sokat oleljuk egymast. A három másik barátja is mind lány. A másik 3 lánnyal is ilyen jó kapcsolata van.

B fiú. Ővele röhögünk nagyon sokat, mindig én vigasztalom meg. Nagyon érzékeny! (Kicsit duci - nincs nagy önbizalma :( ) mindent elmondunk egymásnak {pasiugy vagy neki csajugy} (kivéve a lányos dolgokat! Azokat nem mondom el neki!) Vele sokat beszélgetek - őt nem olelgetem!

C fiú. Ő bonyolult! Vele tulajdonképpen lehetne is valami.. mindig vicceljuk egymást - (tudjuk hogy csak vicc- nem sértjuk meg egymast-- vagy ha igen bocsánatot kérünk) táborokra mindig rábeszélni de "valamiért ,, mindig máshova megy! Ha unatkozom rairok, chatelek vele. Barátok vagyunk és ezt mind a ketten tudjuk. Őt soha nem oleltem meg. Mint barát számítunk egymásra! Tesin csapatvalogataskor bevalasztjuk egymást:)

Nekem ők mind csak a barátaim

Mindannyian fontosak nekem- lehet hogy valamelyikkel jobb a viszonyom de ugyanúgy szeretem őket !

2017. ápr. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!