Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi/fiú?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem lényege, hogy rengeteget csalodttam fiúkba és nagyon nehezen dolgozom fel..
De lenne olyan férfi akinek nem csak a szex lényeg hanem az hogy jó jobban megismerhesse a hölgyet!?
16/l
2017. ápr. 8. 21:49
2/15 anonim válasza:
Én nem olyan vagyok akinek csak a szex kell.Nekem az lenne a jó ha szeretne valaki de én még egy ölelésig se jutottam el.ugyhogy nálam csak akkor van szex ha ő is azt akarná de amugy meg inkább jobban megismerni a másikat
3/15 anonim válasza:
Van rengeteg, csak az a baj hogy eléggé kisebbségbe. Például én is ilyen vagyok csak azért nincs barátnőm mert mindenkinek a legrámenősebbek kellenek. De ez fordítva is így van nagyon sok lány erre vágyik. De mióta látom hogy az osztálytársaim milyen csajokat "kaparnak" össze ,azóta nem is kell barátnő. 15/F
5/15 anonim válasza:
Tudod ezzel az a baj, hogy sokan azt gondolják, hogy "a fiúkat csak a szex érdekli", és semmi más, ezért egy kapcsolatban elérnek egy bizonyos szintig, de nem szexelnek, pont ezért. Pedig ugyan olyan fontos része a megfelelő szexuális élet egy kapcsolatban, mint bármi más. Szóval olyan fiút keress aki szeret és jó vele a szex is (és ha már úgy érzed, feküdj is le vele, ne a társadalomnak akarj megfelelni).
6/15 anonim válasza:
Van. Én előbb szeretném megismerni a lányt, megbízni benne, megnyílni neki. Ez felőlem eltarthat hosszú hónapokig, sőt ha a lány várni szeretne akkor évekig is.
El sem tudom képzelni, hogy hogyan működik a valóságban az, ami a filmekben is van, hogy első találkozáskor már szex van..
17/F
7/15 anonim válasza:
Én egyszerűen válaszolok erre. Van, és én magam vagyok rá a példa. Akinek az anyja elmagyarázza hogy kisfiam a nő milyen értéket hordoz magában, annak a szex egészséges módon a párkapcsolat remek kifejezése lesz, és nem a központja. Remélem érthető amit írtam. :D
8/15 anonim válasza:
Van. Akármilyen hihetetlen, a fiúk is érző lények, akárcsak mi, lányok.
:DD
9/15 anonim válasza:
16 évesen hány kapcsolatod volt már, hogy "rengeteget" csalódtál?
10/15 anonim válasza:
Persze, de szexelni is akarunk :'D, tudod 10 évesek vagyunk hormonok meg minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!