Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apja tilthatta meg? 14/l
Van egy fiú az osztályban akivel szerelmesek vagyunk. Az apja nemrég tudta meg. És a fiú azóta furcsán viselkedik. Azt mondta hogy csak viccelt hogy szerelmes belém. És nem foglalkozik annyit velem mint szokott. De ugyanakkor úgy viselkedik mintha még mindig szerelmes lenne belém. Néz, amikor azt hitte hogy valami bajom van meg akart vígasztalni. És viccből mondta hogy a felesége vagyok és van egy gyerekünk. Meg a csajának hívott. És becéz még mindig. Az apja tilthatta meg? És ha igen miért? ( Én barátságos vagyok és mások szerint cuki szóval valószínűleg nem miattam.) Légyszíves segítsetek.
A válaszokat előre is köszönöm.

"És viccből mondta hogy a felesége vagyok és van egy gyerekünk. Meg a csajának hívott."
...............
Szerintem inkább papás-mamást kellene játszanotok:)

14 évesen még nem tudhatjátok mi az a szerelem. Főleg a fiúk, mert később érünk.
Szerintem beijedt és meghátrált a srác a közeledésedtől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!