Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm más kocsijában?
Előre is elnézést kérek de annyira nehéz pontosan leírni.
Nos a helyzet a következő.
A barátnőm ma kimozdult a barátaival barátnőjével.. A helyzet a következő úgye 2 kocsival mentek és a barátnője a barátjával ment egy kocsival.. ő pedig úgye egy másik sráccal... Aki már régóta csapja neki a szelet... Így négyen elmentek borozni és vacsorázni...Persze ő mondja, hogy neki nem tetszik a srác.. de ettől még engem nagyon zavar a szitu....
Mi a véleményetek? Jogosan sértődöm meg?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Csak azt nem értem,hogyha együtt mentek,ugye összesen 4en voltak. Akkor ehhez minek kellett 2 autó? Mert gondolom nem 2 személyesek a szóban forgó kocsik,hanem 5.
Gyanús-gyanús...

Ha igaz lenne a félelmed, akkor a feleségem legalább 300-szor megcsalt már engem, amikor olyan srác kocsijába szállt be aki csapta neki a szelet.
Bár lehet csak nagyon jól titkolja a szeretőket és amiatt jött hozzám, hogy elterelje a gyanút.

Szerintem: ha lehetett volna, de te nem mentél velük, akkor mi a gond?
Ha nem hívtak, vagy nem mehettél, akkor aggályos, de nem reménytelen!
Mindenkinek meg kell adni a bizalmat és a szabadságot!
Igaz az is, hogy így meg benne van a pakliban, hogy megdöntötték őnagyságát - de nem ő az egyetlen aki így járt...:)

Borozgatni?Csak a 2 lány borozgathatott,nem?Valakiknek gondolom haza is kellett vezetni.
Szóval csak a 2 csaj ivott..ez még érdekesebbé tesz a szitut..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!