Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm más kocsijában?
Előre is elnézést kérek de annyira nehéz pontosan leírni.
Nos a helyzet a következő.
A barátnőm ma kimozdult a barátaival barátnőjével.. A helyzet a következő úgye 2 kocsival mentek és a barátnője a barátjával ment egy kocsival.. ő pedig úgye egy másik sráccal... Aki már régóta csapja neki a szelet... Így négyen elmentek borozni és vacsorázni...Persze ő mondja, hogy neki nem tetszik a srác.. de ettől még engem nagyon zavar a szitu....
Mi a véleményetek? Jogosan sértődöm meg?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Úgy tűnik, a ti kapcsolatotok is teljesen harmonikus, biztos lábakon áll és az egymás iránti feltétel nélküli bizalom, szeretet és tisztelet is megvan.
23/F

A szövegedből nagyon keveset tudtunk meg ahhoz, hogy ítélkezzünk. Attól, hogy az a srác, mint mondod: csapja neki a szelet, nem jelenti azt, hogy a barátnődnek is bejön. Talán még egy ujjal sem érintette meg a barátnődet, te meg szinte a legrosszabbakra gondolsz. Megpróbálhatnál te is csatlakozni a bandához. Beszélgettetek már erre a témára? Mondtad neki, hogy zavar a fiú? Szerintem próbáld meg tisztázni a lánnyal, és ne sértődj meg rögtön bármilyen bizonyítékok nélkül. :)
19l

Hogy a francba lehet,hogy férjes asszonyként nem járok vacsorázni más férfival külön kocsival?
Nem is értem....
Ébresztő! Ez mem bizalmi kérdés hanem érzelmi.

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? :D
Vagy nálatok ez így megy, hogy "drágám, Józsi csapja nekem a szelet, de azért ma eljön értem autóval és elmegyünk borozni meg vacsorázni?"
Gumit is szoktatok ilyenkor adni a másiknak?
Nekem is, de a feleségemnek is lesülne a pofájáról a bőr, ha egy ilyennel mennénk kettesben egy autóval..
Kérdező, szánalmas a barátnőd... És valszeg full hülyének néz.

Hmm.. Ezek szerint ha hazas v kapcsolatban van valaki akkor onnantol nem mehet sehova a barataival mert mar milyen az !
Engedelyt kell kerni a masiktol ? Nonszensz !!!!
Szoval akkor ki kell dobnom az eletem nem lahatnak barataim?
Miert kell tulgondolni ? Miert kell korlatozni a masikat ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!