Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm más kocsijában?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm más kocsijában?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek de annyira nehéz pontosan leírni.

Nos a helyzet a következő.

A barátnőm ma kimozdult a barátaival barátnőjével.. A helyzet a következő úgye 2 kocsival mentek és a barátnője a barátjával ment egy kocsival.. ő pedig úgye egy másik sráccal... Aki már régóta csapja neki a szelet... Így négyen elmentek borozni és vacsorázni...Persze ő mondja, hogy neki nem tetszik a srác.. de ettől még engem nagyon zavar a szitu....

Mi a véleményetek? Jogosan sértődöm meg?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 4. 23:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%

Úgy tűnik, a ti kapcsolatotok is teljesen harmonikus, biztos lábakon áll és az egymás iránti feltétel nélküli bizalom, szeretet és tisztelet is megvan.

23/F

2017. ápr. 4. 23:27
 2/17 anonim ***** válasza:
Te miért nem mentél velük?
2017. ápr. 4. 23:28
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Lehet már rág megvolt az aktus, csak nem köti az orrodra.
2017. ápr. 4. 23:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A szövegedből nagyon keveset tudtunk meg ahhoz, hogy ítélkezzünk. Attól, hogy az a srác, mint mondod: csapja neki a szelet, nem jelenti azt, hogy a barátnődnek is bejön. Talán még egy ujjal sem érintette meg a barátnődet, te meg szinte a legrosszabbakra gondolsz. Megpróbálhatnál te is csatlakozni a bandához. Beszélgettetek már erre a témára? Mondtad neki, hogy zavar a fiú? Szerintem próbáld meg tisztázni a lánnyal, és ne sértődj meg rögtön bármilyen bizonyítékok nélkül. :)

19l

2017. ápr. 4. 23:38
 5/17 anonim ***** válasza:
73%

Hogy a francba lehet,hogy férjes asszonyként nem járok vacsorázni más férfival külön kocsival?

Nem is értem....

Ébresztő! Ez mem bizalmi kérdés hanem érzelmi.

2017. ápr. 4. 23:50
 6/17 anonim ***** válasza:
Miért ment nélküled? Meg kell(ene) beszélni és nem megsértődni!
2017. ápr. 5. 00:23
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? :D

Vagy nálatok ez így megy, hogy "drágám, Józsi csapja nekem a szelet, de azért ma eljön értem autóval és elmegyünk borozni meg vacsorázni?"

Gumit is szoktatok ilyenkor adni a másiknak?

Nekem is, de a feleségemnek is lesülne a pofájáról a bőr, ha egy ilyennel mennénk kettesben egy autóval..

Kérdező, szánalmas a barátnőd... És valszeg full hülyének néz.

2017. ápr. 5. 00:39
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Hmm.. Ezek szerint ha hazas v kapcsolatban van valaki akkor onnantol nem mehet sehova a barataival mert mar milyen az !

Engedelyt kell kerni a masiktol ? Nonszensz !!!!

Szoval akkor ki kell dobnom az eletem nem lahatnak barataim?

Miert kell tulgondolni ? Miert kell korlatozni a masikat ?

2017. ápr. 5. 06:41
 9/17 anonim válasza:
48%
Kérdező te egy igazi hurka vagy. Az én barátnőmnek eszébe nem jutna elmenni négyesben vacsorázni. Ha igen, már repülne is. De nekem úgy jön le ez az egész, hogy össze akarják hozni azzal a sráccal.
2017. ápr. 5. 06:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Tuti megdugatta magát a nőd. Eleve nem megy el olyannal akinek bejön, csak azért se hogy ne ébresszen a saját kapcsolata iránt kétejt. Lucskora dugatta magát.
2017. ápr. 5. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!