Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alakommal lehet a baj?
157 cm és 56 kg vagyok. A barátaim és az osztálytársaim is azt mondják, hogy teljesen normális az alakom, és hogy jól nézek ki, de eddig a fiúknál nem nagyon volt szerencsém. Ízlésesen öltözködöm (nem veszek fel feszülős cuccokat), sok hobbim van, a vörös hajam miatt elég feltűnő személyiség vagyok és sok barátom van. Akadt már egy pár udvarlóm, de eddig mind olyan fiúk voltak, akik ugyan jól néznek ki (nem az a tipikus páva -kinézet), de egyik sem volt az esetem. Én elég nehezen leszek szerelmes, de ha igen, akkor nagyon. Eddig 2 srác volt akibe beleestem, mindketten úgy gondolták, hogy szimpi vagyok nekik, ennek ellenére mégsem léptek! Én nem akarok nyomulós lenni, de akkor mit tegyek? Ilyenkor én valamiért csak az alakomat tudom elővenni kifogásul! Félek, hogy az oszt.társaim meg a barátaim csak azért mondják, hogy normál alakom van, mert nem akarnak megbántani! Tényleg a fiúknak ezzel van bajuk? Körülbelül ílyen a formám: [link]
Ja és bocsi a regény miatt! :)
15/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!